Tabbouleh with chickpeas and radishes.
|
1913 kcal
|
Tłusz: 53,94g | Białk: 60,06g | Węglo: 217,05g.
Śniadanie: Jam Preserves, Butter, Sour Dough Bread, Bio-Tiful Kefir. Lunch: Tesco Chickpeas in Water, Olive Oil, Cucumber (with Peel), Green Peas (Frozen), Bulgur (Cooked), Radish, Pomegranate. Obiad: Chicken Wing Meat and Skin, Tesco Frozen Sweetcorn, Celery , Tesco Chorizo, Green Peas (Frozen), Sweet Red Peppers, Onions, Olive Oil, Sainsbury's Spanish Paella Rice. Przekąski/Inne: Lindt 70% Dark Chocolate, Red Table Wine. więcej...
|
|
Komentarze
wow what the ingredients that looks frigging amazing 😍
07 lis 20 przez użytkownika: samantha1stdan
|
Inspired by this recipe, but added green beans and cut down the olive oil to 2 tbsp. https://www.bbcgoodfood.com/recipes/spring-tabbouleh/amp
07 lis 20 przez użytkownika: JanusWoman
|
07 lis 20 przez użytkownika: samantha1stdan
|
07 lis 20 przez użytkownika: Kristinakomi
|
So colourful and delicious looking.
09 lis 20 przez użytkownika: janetmay
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|