Dziennik JanusWoman, 07 lis 20

Tabbouleh with chickpeas and radishes.

Zobacz Kalendarz Diety, 07 listopada 2020:
1913 kcal Tłusz: 53,94g | Białk: 60,06g | Węglo: 217,05g.   Śniadanie: Jam Preserves, Butter, Sour Dough Bread, Bio-Tiful Kefir. Lunch: Tesco Chickpeas in Water, Olive Oil, Cucumber (with Peel), Green Peas (Frozen), Bulgur (Cooked), Radish, Pomegranate. Obiad: Chicken Wing Meat and Skin, Tesco Frozen Sweetcorn, Celery , Tesco Chorizo, Green Peas (Frozen), Sweet Red Peppers, Onions, Olive Oil, Sainsbury's Spanish Paella Rice. Przekąski/Inne: Lindt 70% Dark Chocolate, Red Table Wine. więcej...

34 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
wow what the ingredients that looks frigging amazing 😍 
07 lis 20 przez użytkownika: samantha1stdan
Inspired by this recipe, but added green beans and cut down the olive oil to 2 tbsp. https://www.bbcgoodfood.com/recipes/spring-tabbouleh/amp 
07 lis 20 przez użytkownika: JanusWoman
Thanks hun 😁 
07 lis 20 przez użytkownika: samantha1stdan
Wooow!😍😍😍 
07 lis 20 przez użytkownika: Kristinakomi
So colourful and delicious looking. 
09 lis 20 przez użytkownika: janetmay

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi JanusWoman


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.