Day 19 - Lunch Leftover Honey Soy Chicken, Baked Tofu and Sautee Veggies.
|
1372 kcal
|
Tłusz: 55,42g | Białk: 79,53g | Węglo: 122,16g.
Śniadanie: Boiled Egg, Fuji Apples. Lunch: Baked or Fried Coated Chicken Thigh with Skin (Skin/Coating Eaten), Firm Silken Tofu , Bell Peppers, Cooked Carrots, Steamed Rice, Cooked Cauliflower (from Fresh). Obiad: Kale , Dried Seaweed, Broccoli, Roasted Broiled or Baked Chicken Thigh (Skin Eaten), Brown Rice, Cherry Tomatoes, Cooked Carrots. Przekąski/Inne: Starbucks Asian Dolce Latte (Grande). więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|