I think this is going to get harder once the school year ends and I have to cut up my own vegetables for salads at lunchtime. Oh, the life of a teacher!
|
85,3 kg
Do tej pory straciłeś: 18,1 kg.
Wciąż do stracenia: 23,6 kg.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
|
|
1528 kcal
|
Tłusz: 29,57g | Białk: 98,26g | Węglo: 223,80g.
Śniadanie: Fresh Fruit Salad, 0% Fat Greek Yogurt - Honey Vanilla. Lunch: Seasoned Croutons, skim milk, hot sauce, celery, lemon juice, mayo, lettuce, egg. Obiad: Rhubarb in Light Syrup (Cooked or Canned), Tomatoes, Green Snap Beans (Drained Solids, Canned), Baby Carrots, Potatoes (Flesh, Without Salt, Boiled), Stove Top Chicken Flavor Stuffing Mix, Pork Chops (Top Loin, Boneless, Lean Only). Przekąski/Inne: Mini Babybel Light Original, apple, south beach living protein fit peanut butter, Watermelon. więcej...
|
|
2119 kcal
|
Ćwiczenie:
wii fit - 33 minut, Odpoczywanie - 5 godziny i 30 minut, Spanie - 17 godziny i 57 minut. więcej...
|
stała waga
|
Komentarze
Just cut up a bunch all at once for the whole week, maybe get some of those "green" bags that keeps your veggies fresher for a longer period of time.
26 maj 10 przez użytkownika: AmyCoulon
|
Yes! I cut up my veggies and throw them in tupperware. Every morning, I throw some in a pan with my scrambled egg whites! It's great and easy!
26 maj 10 przez użytkownika: laceylyn77
|
What a great idea! That would defintely keep me on track!
09 cze 10 przez użytkownika: shmiller
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|