Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 30 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: lettygaylor
Creamy Green Chicken Enchiladas
Another family favorite that only gets made for a special occasion.
Składniki
Wskazówki
- Preheat the oven to 350 °F (175 °C).
- In a small bowl combine the enchilada sauce and the cream of chicken soup. In a large saucepan, over medium-low heat warm up the enchilada sauce mixture. In a 9"x13" baking pan pour a little bit of the enchilada sauce, just enough to coat the bottom.
- Layer 6 tortillas on the bottom of the baking pan, in a single layer. Add 1/2 of the cooked shredded chicken and sprinkle with 1/3 of the cheese. Pour 1/3 of the enchilada sauce over the top.
- For the second layer: layer 6 more tortillas in a single layer. Sprinkle the remaining chicken and then sprinkle on a 1/3 of the cheese. Pour 1/3 of the enchilada sauce on top.
- Layer the last 6 tortillas on the top, pour remaining enchilada sauce on top and then top with remaining cheese.
- Cover with foil and bake for 20 minutes. Then uncover and bake for 5 minutes or until cheese is melted.
51 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Makes about 8-1 cup servings.
21 maj 15 przez użytkownika: lettygaylor
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Lunch
Najnowsze Przepisy
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Bogaty, słodki i smaczny.
|
Słodka i kremowa przekąska.
|
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 281 kalorii w 1 porcji Creamy Green Chicken Enchiladas.
|
|
Podział Kalorii: 29% tłusz, 42% węglo, 29% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1176 kJ
14%
281 kcal
Tłuszcze
9,2g
13%
Tłuszcz Nasycony
2,966g
15%
Tłuszcze Trans
0,011g
Tłuszcz Jednonienasycony
1,449g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,032g
Węglowodany
29,44g
11%
Cukier
2,56g
3%
Błonnik
4,5g
Białko
20,74g
41%
Sól
1,77g
30%
Cholesterol
49mg
Potas
191mg
10%
Podział Kalorii:
Węglowodany (42%)
Tłuszcze (29%)
Białko (29%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|