Baza danych żywności i licznik kalorii |
|
Spaghetti (Fat Added in Cooking)
|
Wartość Odżywcza
Porcja
100 gram
Energia
753 kJ
9%
180 kcal
Tłuszcze
4,02g
6%
Tłuszcz Nasycony
0,564g
3%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,182g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,846g
Węglowodany
29,74g
11%
Cukier
0,54g
1%
Błonnik
1,7g
Białko
5,59g
11%
Sól
0,50g
8%
Cholesterol
0mg
Potas
43mg
2%
Ostatnia aktualizacja: 21 sie 07 07:33 AM
Podział Kalorii:
Węglowodany (67%)
Tłuszcze (20%)
Białko (13%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
Zdjęcia
|
|
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
Kal
180
|
|
Tłusz
4,02g
|
|
Węglo
29,74g
|
|
Białk
5,59g
|
Jest 180 kalorii w Spaghetti (Fat Added in Cooking) (100 gram).
|
Podział Kalorii: 20% tłusz, 67% węglo, 13% białk. |
Podobne rodzaje Spaghetti:
Podobne rodzaje Makarony:
Zobacz też:
|
|
Wyszukiwarka Żywności
|
|
|
Ostatnio Spożyta Żywność:
|
Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.