Dziennik obesecret, 16 wrz 18

Pork shoulder roast, boil-up style (pot roast?), second day. Hit the spot after a lazy Sunday 20 km jog.

Zobacz Kalendarz Diety, 16 września 2018:
1539 kcal Tłusz: 84,10g | Białk: 90,10g | Węglo: 106,27g.   Śniadanie: Kiwi Fruit, Pams Rolled Oats, Cinnamon, Anchor Cream, Brown Sugar, Country Soft Table Spread, Coffee (Instant). Lunch: Shotgun Strawberry Whey Protein. Obiad: Cooked Carrots (from Fresh), Boiled Potato, Pork Shoulder (Whole, Cooked, Roasted), Silverbeet. więcej...
1321 kcal Ćwiczenie: Apple Health - 24 godziny. więcej...

1 użytkownik wspierający    Wsparcie   

Komentarze 
OMG this looks awesome! How do you make it? :) 
16 wrz 18 przez użytkownika: J.T.M.
Pretty basic one pot method, put the pork shoulder roast in 3/4 depth water and cook for a couple of hours, then add your fave veges and wait another hour. Add seasoning, etc. as you see fit. Crockpot works best but we don't have one at the moment. 
16 wrz 18 przez użytkownika: obesecret
We don't shred the meat when it's done as there's usually enough left for the next day and we just top up the veg then cook that through. 
16 wrz 18 przez użytkownika: obesecret
thank you! :)  
17 wrz 18 przez użytkownika: J.T.M.

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi obesecret


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.