Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Społeczność
Użytkownicy
Khulfa_
Dziennik
06 paź 18
Dziennik Khulfa_, 06 paź 18
Profil Khulfa_
|
< Poprzedni Wpis
|
Następny Wpis >
Menikmati Prosesnya alhamdulillah
53 kg
Do tej pory straciłeś:
7 kg
.
Wciąż do stracenia:
3 kg
.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
Zobacz Kalendarz Diety
, 06 października 2018:
1664 kcal
Tłusz: 47,58g | Białk: 86,61g | Węglo: 205,20g.
Śniadanie:
Alfamart Ikan Pindang, Anlene Susu, Fitbar Chocolate Fitbar, Ultra Milk Susu UHT Rasa Taro.
Lunch:
Dada Ayam Goreng Ada Lapisan (Kulit tidak Dimakan), Tumis Kecambah+bakso+tahu Kopong, Tumis kikil +bakso, Nasi Putih.
Obiad:
Samyang Spicy Chicken Noodles, Sawi Dimasak (dari Segar), Buncis.
Przekąski/Inne:
Roma Sari Gandum, Good Day Chococinno.
więcej...
1322 kcal
Ćwiczenie:
Ćwiczenia Calisthenics (Ciężkie, np. Pompki) - 1 minuta, Jumping Jacks - 2 minut, Odpoczywanie - 17 godziny i 57 minut, Spanie - 6 godziny.
więcej...
Traci 1,2 kg na tydzień
31 zwolenników
Wsparcie
Komentarze
kereeeeen kak 😍
05 paź 18 przez użytkownika:
Airin911
mantap
05 paź 18 przez użytkownika:
Dhea Nuralifiani Safitri
@dhea nuralifiani safitri iyaa nih jd tmbh smgt
05 paź 18 przez użytkownika:
Khulfa_
@Airin911 mksh msh bnyk untuk mnju Bb ideal
05 paź 18 przez użytkownika:
Khulfa_
waaah keren say , berapa lama kak turun 4 kilo ?
05 paź 18 przez użytkownika:
tinii099
@tini099 23 hri sis
05 paź 18 przez użytkownika:
Khulfa_
wah..... gimana caranya itu. ? aku 3 bulan loh turun 4kg nya
05 paź 18 przez użytkownika:
Dharma1504
Keyyennn 😍😙 Semangat 💪💪
05 paź 18 przez użytkownika:
diahnovi96
@dharma1504 selama aku diet ak blm prnh mkn yg brminyak trs kurangi nasi.. Sayur ak kukus /rebus mkn bnykin air putih hangat
06 paź 18 przez użytkownika:
Khulfa_
@diahnovi96 mksh smgt²
06 paź 18 przez użytkownika:
Khulfa_
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować.
Historia Wagi Khulfa_
Zobacz Pełną Historię