Dziennik hyppolitenmieux, 17 lis 18

aujourd’hui c’était menu de saison : soupe potiron , pain à la châtaigne , betterave chioga marinée au citron et 2 craquages :
moules farcies 😋
et myrtilles sauvages picard sur un demi gourmand coco d’Andros
le MIAM est total

Zobacz Kalendarz Diety, 17 listopada 2018:
1539 kcal Tłusz: 83,32g | Białk: 54,00g | Węglo: 152,43g.   Śniadanie: Nestlé Dessert Chocolat au Lait, Mandarine, Café, Gâteau au Yaourt. Lunch: Herta Le Bon Paris -25% de Sel, Bridélice Crème Légère Fluide 12% MG, Auchan Gruyère, Mozzarella, Endive, Jus de Citron, Pamplemousse, Kiwi. Obiad: Sucre Brun, Picard Myrtilles Sauvages, Andros Gourmand & Végétal au Lait de Coco, Avocat, Jus de Citron, Betteraves, Pain d'épeautre, Bridélice Crème Légère Fluide 12% MG, Oignons, Liebig Mouliné au Potiron, Picard Moules Farcies. Przekąski/Inne: Thé sans Sucre, La Salvetat Eau Gazeuse, Moulin de Valdonne Sirop Pêche & Abricot, Pomme Séchée. więcej...
531 kcal Ćwiczenie: Ogladanie TV - 4 godziny, Mycie Naczyń - 2 minut, Apple Health - 19 godziny i 58 minut. więcej...

15 zwolenników    Wsparcie   


     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi hyppolitenmieux


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.