Dziennik Kalade, 02 sty 19

Daube de boeuf Irlandaise, endives braisées et shirataki de konjac.
Bon Appétit à tous ;)De la gourmandise et de la légèreté ;)

Zobacz Kalendarz Diety, 02 stycznia 2019:
1381 kcal Tłusz: 41,50g | Białk: 63,36g | Węglo: 183,86g.   Śniadanie: Clémentines, Confitures d'Abricots et de Conserves, Café, Soy Boisson au Millet, Beurre (Salé), Baguette. Lunch: Gayelord Hauser Shirataki de Konjac, Endives Braisées, Kaki, Oignons, Carottes, Pelforth Bière Brune, Farine de Blé Blanche (Tout Usage), Leader Price Tomates Concassées, Jarret de Boeuf. Obiad: Gayelord Hauser Shirataki de Konjac, Pure Via Stevia, Foodspring Graine de Chia, Soupe de Légumes Végétarienne (Préparé avec de l'Eau), Danone Yaourt Nature. Przekąski/Inne: Confitures d'Abricots et de Conserves, Baguette, Cémoi Les Pralinés Gourmands. więcej...
2501 kcal Ćwiczenie: Prace Domowe - 1 godzina, Ogladanie TV - 2 godziny, Spanie - 8 godziny, Odpoczywanie - 8 godziny, Siedzenie - 4 godziny, Gotowanie - 1 godzina. więcej...

6 zwolenników    Wsparcie   


     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi Kalade


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.