Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Społeczność
Użytkownicy
Chef Martin
Dziennik
21 lut 19
Dziennik Chef Martin, 21 lut 19
Profil Chef Martin
|
< Poprzedni Wpis
|
Następny Wpis >
tonights Break Fast - Grilled Pesto Salmon and Asparagus with Cauliflower Spinach and Mushroom Risotto
Zobacz Kalendarz Diety
, 21 lutego 2019:
601 kcal
Tłusz: 42,40g | Białk: 52,60g | Węglo: 8,23g.
Lunch:
Smoked Beef Sausage Stick, Galbani Pepper Jack Snack Cheese, Whole Foods Market Parmesan Cheese Crisps, Oberto Original Thin Style Beef Jerky, El Sabroso Pork Cracklins.
więcej...
83 kcal
Ćwiczenie:
Samsung Health - 24 godziny.
więcej...
20 zwolenników
Wsparcie
Komentarze
A wonderful meal, I'm a bit shaky on it being breakfast🙋
21 lut 19 przez użytkownika:
Alnona
I eat breakfast for dinner all the time, usually Keto Waffles with tons of butter and sugar free syrup, Sausage, Bacon, and eggs with saiteed spinach/kale on the side. Looking for a break tonight, i had the time and, Ingredients on handto do it so why not? Best part it took me 20 minutes to make.😁
21 lut 19 przez użytkownika:
Chef Martin
He is breaking a fast I think not having for breakfast 😋 Sure would be good choice either way !!!
21 lut 19 przez użytkownika:
gsn fan
Delicious meal!
21 lut 19 przez użytkownika:
Becc@
How many times a day do people ask to have dinner at your house? I'd so be there. That is fabulous.
22 lut 19 przez użytkownika:
FullaBella
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować.
Historia Wagi Chef Martin
Zobacz Pełną Historię