Dziennik Chef Martin, 21 lut 19

tonights Break Fast - Grilled Pesto Salmon and Asparagus with Cauliflower Spinach and Mushroom Risotto

Zobacz Kalendarz Diety, 21 lutego 2019:
601 kcal Tłusz: 42,40g | Białk: 52,60g | Węglo: 8,23g.   Lunch: Smoked Beef Sausage Stick, Galbani Pepper Jack Snack Cheese, Whole Foods Market Parmesan Cheese Crisps, Oberto Original Thin Style Beef Jerky, El Sabroso Pork Cracklins. więcej...
83 kcal Ćwiczenie: Samsung Health - 24 godziny. więcej...

20 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
A wonderful meal, I'm a bit shaky on it being breakfast🙋 
21 lut 19 przez użytkownika: Alnona
I eat breakfast for dinner all the time, usually Keto Waffles with tons of butter and sugar free syrup, Sausage, Bacon, and eggs with saiteed spinach/kale on the side. Looking for a break tonight, i had the time and, Ingredients on handto do it so why not? Best part it took me 20 minutes to make.😁 
21 lut 19 przez użytkownika: Chef Martin
He is breaking a fast I think not having for breakfast 😋 Sure would be good choice either way !!! 
21 lut 19 przez użytkownika: gsn fan
Delicious meal! 
21 lut 19 przez użytkownika: Becc@
How many times a day do people ask to have dinner at your house? I'd so be there. That is fabulous. 
22 lut 19 przez użytkownika: FullaBella

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi Chef Martin


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.