Dziennik Suele Dalbello, 28 lut 20

Saladona, risoto de frango e mini abóbora recheada

Zobacz Kalendarz Diety, 28 lutego 2020:
1587 kcal Tłusz: 57,90g | Białk: 117,42g | Węglo: 152,39g.   Śniadanie: Qualitá Uva Niagara,  Iogurte Natural (Leite Integral), Tirol Requeijão Cremoso Light,  Ovo. Lunch:  Carne de Vaca Moída (85% Magro / 15% Gordo, Cozido, Grelhado), Risoto de Frango, Abóbora Cabotia. Obiad:  Carne de Vaca Moída (85% Magro / 15% Gordo, Cozido, Grelhado),  Abóbora Cabotia, Perdigão Peito de Frango Defumado Fatiado, Banana Prata, Sadia Filezinho de Frango (Sassami). Przekąski/Inne: Sadia Salsicha,  Pão Francês, Ducoco Água de Coco. więcej...

37 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
Uaaauuu! Mais uma que entrou no Master Chef👏👏👏👏 
28 lut 20 przez użytkownika: SANI.OLIVEI
Obrigada  
28 lut 20 przez użytkownika: myponte
Lindo esse prato 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 
28 lut 20 przez użytkownika: myponte
Que fofura essa mini abóbora 🙈♥️parabéns,tá no capricho! 
28 lut 20 przez użytkownika: Isis Rochaa
Lindo! fofura esta abobora!  
28 lut 20 przez użytkownika: K_mickey

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi Suele Dalbello


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.