Saladona, risoto de frango e mini abóbora recheada
|
1587 kcal
|
Tłusz: 57,90g | Białk: 117,42g | Węglo: 152,39g.
Śniadanie: Qualitá Uva Niagara, Iogurte Natural (Leite Integral), Tirol Requeijão Cremoso Light, Ovo. Lunch: Carne de Vaca Moída (85% Magro / 15% Gordo, Cozido, Grelhado), Risoto de Frango, Abóbora Cabotia. Obiad: Carne de Vaca Moída (85% Magro / 15% Gordo, Cozido, Grelhado), Abóbora Cabotia, Perdigão Peito de Frango Defumado Fatiado, Banana Prata, Sadia Filezinho de Frango (Sassami). Przekąski/Inne: Sadia Salsicha, Pão Francês, Ducoco Água de Coco. więcej...
|
|
Komentarze
Uaaauuu! Mais uma que entrou no Master Chef👏👏👏👏
28 lut 20 przez użytkownika: SANI.OLIVEI
|
28 lut 20 przez użytkownika: myponte
|
Lindo esse prato 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
28 lut 20 przez użytkownika: myponte
|
Que fofura essa mini abóbora 🙈♥️parabéns,tá no capricho!
28 lut 20 przez użytkownika: Isis Rochaa
|
Lindo! fofura esta abobora!
28 lut 20 przez użytkownika: K_mickey
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
Historia Wagi Suele Dalbello
|