Dziennik Miakuori, 14 kwi 20

Coda di rospo e San Pietro gratinati al forno con contorno di patate,olive,pomodorini e capperi.
Buon appetito❣️

Zobacz Kalendarz Diety, 14 kwietnia 2020:
1913 kcal Tłusz: 94,14g | Białk: 78,47g | Węglo: 193,68g.   Śniadanie: Mulino Bianco Nastrine Integrali, Banana, Mulino Bianco PlumCake, Caffè Latte. Lunch: Cavolo Nero, Purè di Patate, Olio Extra Vergine di Oliva, Amadori Cordon Bleu con Cotto di Tacchino e Formaggio . Obiad: Capperi, Alici, Olive, Scarola, Pomodori Ciliegini, Coda di Rospo, Pesce San Pietro, Pangrattato, Naturalmentetuo Patate Precotte, Olio Extra Vergine di Oliva. Przekąski/Inne: Crema Pasticcera. więcej...
208 kcal Ćwiczenie: Siłownia (Fitness) - 30 minut, Apple Health - 23 godziny i 30 minut. więcej...

52 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
Mai assaggiate...🤔🤔 sono buone? 
14 kwi 20 przez użytkownika: SaSaSà
Buon appetito 😋 
14 kwi 20 przez użytkownika: wertyuii
Anch’io non l’ho mai assaggiato 
14 kwi 20 przez użytkownika: wertyuii
Che bel piatto! Molto colorato ! 🎨 Poi in questo periodo il pesce mi manca tantissimo... 😔  
14 kwi 20 przez użytkownika: Alex Cher***
meraviglioso!!! Buonissimo!!! Ricordi fin da piccolo del San Pietro e della coda di rospo ♥️♥️♥️ 
14 kwi 20 przez użytkownika: Matteo0177
Sono pesci di una consistenza importante! Personalmente a me piacciono molto ma non hanno il sapore dei classici pesci al forno. Grazie a tutti per i complimenti 😍 
14 kwi 20 przez użytkownika: Miakuori

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi Miakuori


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.