Fagottini di pasta fillo ripieni di lenticchie con curcuma e timo, insalata di spinacino, uvetta e semi di girasole 🌿
|
1168 kcal
|
Tłusz: 31,74g | Białk: 47,27g | Węglo: 169,42g.
Śniadanie: Latte Reggiano Latte Alta Digeribilità. Lunch: Buongiorno Freschezza Spinacino per Insalata, Olio Extra Vergine di Oliva, Ecor Semi di Girasole, Coop Uva Sultanina, Campo Largo Lenticchie Secche, Elakis Pasta Fillo. Obiad: Pane di Semola, Pomodori Ciliegini, Bonduelle Rucola, Babaganoush, Ecor Farina di Quinoa, Vivi Verde Coop Farina di Farro Biologica. Przekąski/Inne: Cinnamon Dates Granola, Sciroppo d'acero, Pip & Nut Blueberry Trail Mix Almond Butter, Nattura Latte di Avena e Soia, Banana, That Protein Brown Rice & Raw Cacao Protein, Weetabix Formelle di Frumento Integrale. więcej...
|
|
Komentarze
02 maj 20 przez użytkownika: wertyuii
|
A me non piacciano... Beata te
02 maj 20 przez użytkownika: grassofabene
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
Historia Wagi paolanovecinque
|