Piadina di ceci farcita con bietole e guarnita con una cremina di asparagi 🤤
|
1293 kcal
|
Tłusz: 51,31g | Białk: 61,68g | Węglo: 144,97g.
Śniadanie: Zuegg Confettura di Pesche, Mulino Bianco Biscottone, Alpro Soya Latte di Soia. Lunch: F.lli Rebecchi Sciroppo d'acero, Nescafe Ginseng Coffee, Sasso Olio d'oliva, Simens Asparagi Verdi, Buitoni Bietole Erbette, Loriana Piadina con Farina di Ceci e Lenticchie. Obiad: Milbona Yogurt Bianco, Econature Olio Di Lino, Più Cereali Bio Amaranto Soffiato, Ecor Semi di Lino, Cerreto Bio Gomasio, Conad Pomodori da Insalata, Esselunga Valeriana. Przekąski/Inne: Foodspring Whey Protein Vaniglia, Skippy Burro di Arachidi, Grancereale Croccante con Riso, Apple, Vivi Verde Coop Lamponi Biologico, Milbona Yogurt Bianco, Banana. więcej...
|
|
2055 kcal
|
Ćwiczenie:
Chodzenie (Szybkie) - 6.5/kph - 2 godziny i 10 minut, Odpoczywanie - 15 godziny, Spanie - 6 godziny i 50 minut. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
Historia Wagi ariannafaina
|