Wpis Ważenia (nie wpis do dziennika) dla 12 stycznia 2021
|
75 kg
Do tej pory straciłeś: 10 kg.
Wciąż do stracenia: 0 kg.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
|
|
2976 kcal
|
Tłusz: 160,01g | Białk: 130,39g | Węglo: 240,99g.
Lunch: Burch Mısır ve Pirinç Patlağı, Mis Üçgen Peynir, Yumurta Beyazı, Haşlanmış Yumurta. Obiad: Eker Yarım Yağlı Yoğurt, Ekmecik Tam Buğday Ekmeği, Bulgur Pilavı, Kuzu İncik, Mantar Sote. Przekąski/Inne: Tadım Sarı Leblebi, Migros Çiğ Badem, Migros Çiğ Fındık, Tadım Yer Fıstıklı Bar. więcej...
|
|
2978 kcal
|
Ćwiczenie:
Stanie - 59 minut, Ogladanie TV - 2 godziny i 30 minut, Prowadzenie Pojazdu - 1 godzina, Prysznic - 10 minut, Siedzenie - 2 godziny, Spanie - 8 godziny, Odpoczywanie - 2 godziny i 50 minut, Chodzenie (Szybkie) - 6.5/kph - 1 godzina i 1 minuta, Praca - 5 godziny i 30 minut. więcej...
|
Traci 4,2 kg na tydzień
|
Komentarze
12 sty 21 przez użytkownika: Tea_Mola
|
12 sty 21 przez użytkownika: elayfi83
|
12 sty 21 przez użytkownika: serhatbyr
|
12 sty 21 przez użytkownika: serhatbyr
|
12 sty 21 przez użytkownika: empusa614
|
Mihal sultan 🙋♂️🙋♂️💪💪🙏🤗
12 sty 21 przez użytkownika: serhatbyr
|
Abim yok olmaya mı niyetlendin naptın 😂
13 sty 21 przez użytkownika: nalkan0
|
13 sty 21 przez użytkownika: serhatbyr
|
Yok Nilgüncüm 73 lerden buraya geldim zaten ne yapsam aşağı inmiyor zira ağırlık çalışmaya başlayınca iyi yemeye başladım kiloda sabitlendi problem yok 75 iyidir iyi💪💪💪💪🧿🧿🧿🤗🤗🤗🌹
13 sty 21 przez użytkownika: serhatbyr
|
Ağırlık çalışmaya başlayınca insan yerinde sayıyor gibi geliyor 😂 ben 68 66 arası sıkıştım kaldım ağustostan beri 66 idi şimdi 68 leri görüyorum sürekli 😂 ama kas iyidir varsın kilo çok olsun
13 sty 21 przez użytkownika: nalkan0
|
His o evet ama görüntü kıvrımlı kaslı bir beden dahq tatminkar bir vücut ve güçlü kol ve bacaklar 😉😉😉💪💪💪🧿🧿🧿 ben memnunum fıstık sanada yeni halin çok yakışıyor o halde ne diyoruz 🕺🕺🕺 dans zabahe kader dans 🕺🕺🕺🕺😁😁😁
13 sty 21 przez użytkownika: serhatbyr
|
13 sty 21 przez użytkownika: nalkan0
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|