Salat mit Garnelen und Feta
|
986 kcal
|
Tłusz: 40,40g | Białk: 51,16g | Węglo: 101,48g.
Śniadanie: Fettreduzierter Cappuccino, Apfel, Milbona H-Milch 1,5% Fett, Genuss Plus Porridge Apfel-Zimt. Lunch: REWE Beste Wahl Braune Champignons, Schlagsahne, Frische Pasta (Gekocht), Parmesan (Gerieben), Gekochter Lauch. Obiad: Aldi Garnelen, Patros Natur, REWE Blattspinat, Cocktailtomaten, Hengstenberg Balsamico Bianco, Gurke (mit Schale). Przekąski/Inne: Aldi Erdnussberge. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|