Filet de julienne, sauce epinards creme et riz noir
|
1542 kcal
|
Tłusz: 48,56g | Białk: 99,79g | Węglo: 176,37g.
Śniadanie: Monoprix Beurre Doux, Brioche Pasquier Biscotte Équilibre, Materne Confipote Framboise, Jafaden 100% Pur Jus d'orange, Café. Lunch: Puget Huile d'olive Vierge Extra Bio, Elle & Vire Crème Liquide 4%, Épinard, Markal Riz Noir Complet, Carrefour Filet de Julienne. Obiad: Café, Siggi's Skyr Fraise, Petit Navire Thon au Naturel, Oeuf (Entier), Concombre (Pelé), Oignons Rouges, Laitue. Przekąski/Inne: Noix du Brésil, Mandarine. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
Historia Wagi patate adorée
|