|
1247 kcal
|
Tłusz: 39,29g | Białk: 58,35g | Węglo: 152,45g.
Śniadanie: Juliennegroenten, Kippenbouillon, Maribel Abrikozenconfituur Light, Biaform Provital. Lunch: Bruine Boterham, Juliennegroenten, Kippenbouillon, Nalu Nalu, Delhaize Kerstomaat, Gekookt Ei. Obiad: Juliennegroenten, Kippenbouillon, Dr. Oetker Pizza Pollo. Przekąski/Inne: Colruyt Everyday Magere Platte Kaas, Aardbeien, AH Kersen. więcej...
|
|
1718 kcal
|
Ćwiczenie:
Chodzenie (Umiarkowane) - 5/kph - 50 minut, Odpoczywanie - 11 godziny i 10 minut, Spanie - 12 godziny. więcej...
|
|
Komentarze
Ziet er lekker uit, recept mag gedeeld worden 😉☺️
25 cze 21 przez użytkownika: Sindy.vancanegem
|
Hey Sindy! Ik zag op instagram 'frozen yoghurt bark' als recept, maar ik had enkel nog wat platte kaas in de ijskast. Ik heb dus 150g platte kaas gemengd met wat zoetstof. Gisteren heb ik er 100g aardbeien en 25g blauwe bessen in gedaan. Dit bordje is 100g kersen en 50g aardbeien. En ja het komt uit de vriezer, dan breek ik het in stukken om te eten.
25 cze 21 przez użytkownika: yelenake
|
26 cze 21 przez użytkownika: Sindy.vancanegem
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|