Breakfast quiche (no crust)and tomato. 193 calories.
|
1381 kcal
|
Tłusz: 56,70g | Białk: 67,33g | Węglo: 152,76g.
Śniadanie: Tomatoes, Bananas , Baseless quiche, Farmdale Light Milk, Equal Sweetener, Moccona Latte. Lunch: Boiled Potato, Cooked Green String Beans (from Fresh), Aldi Beautifully Butterfully, Carrots, Pumpkin, Cauliflower, Corned Beef (Lean Only Eaten). Obiad: Farmers Union Greek Style Natural Yogurt, Fountain BBQ Sauce, Lettuce, Tomatoes, Ingham Gluten Free Chicken Breast Tenders, Black & Gold Shredded Mozzarella Cheese , Fried Onions, BFree Be Wheat & Gluten Free Wraps. Przekąski/Inne: White Grapes, Gala Apples, Farmdale Light Milk, Moccona Classic Medium Roast, Equal Sweetener, Gluten free. B biscuits. więcej...
|
|
Komentarze
16 wrz 21 przez użytkownika: Jalaba
|
Thank you. It was actually
16 wrz 21 przez użytkownika: mrsmck
|
oooo yummy. how do you make this?
16 wrz 21 przez użytkownika: MuscularManal
|
please write down the recipe
16 wrz 21 przez użytkownika: Prince Fan
|
16 wrz 21 przez użytkownika: trishjones
|
Recipe for baseless quiche.
In a bowl place
3 x 70g eggs
1/2 cup lite milk
75g ham
60 g Bega tasty cheese
Salt and pepper
2 table spoons of chopped parsley
55 g onions chopped.
Whip up with a folk.
Pour into 4 pie dishes. Cook mid oven for 25
Mins.
17 wrz 21 przez użytkownika: mrsmck
|
17 wrz 21 przez użytkownika: trishjones
|
19 wrz 21 przez użytkownika: Dbh3777
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|