Fancy toast c:
|
1691 kcal
|
Tłusz: 60,03g | Białk: 88,07g | Węglo: 223,11g.
Śniadanie: Myprotein The Whey. Lunch: Coconut King Shredded Coconut, Peter Pan Crunchy Peanut Butter, Publix Strawberry Preserves, Chobani Nonfat Plain Greek Yogurt (170g), Bananas , Nature's Own Perfectly Crafted Thick Sliced Multigrain Bread. Obiad: Tomatoes, Pero Family Farms Mini Sweet Peppers, Nando's Peri-Peri Sauce, S&B Foods Golden Curry Sauce Mix, Tumaro's Garden Veggie Wrap, Egg, Spinach, Bumble Bee Premium Chicken Breast in Water. Przekąski/Inne: Pillsbury Sugar Cookie Dough, Coffee-Mate Italian Sweet Creme Creamer. więcej...
|
|
Komentarze
Wow... very nice. You know how to plate food.
26 sty 22 przez użytkownika: ClassicRocker
|
Looks so yummy, care to share??
26 sty 22 przez użytkownika: jkmogford
|
I like the constant presence of bananas.
26 sty 22 przez użytkownika: DoubleBootyCatsPyjamas
|
perfect! besides the banana what's on it?😁
26 sty 22 przez użytkownika: 🐈⬛ miss kittycat
|
Multigrain bread, Greek yogurt, strawberry preserves, crunchy pb, banana, cinnamon. 😊
26 sty 22 przez użytkownika: Joe Alec
|
26 sty 22 przez użytkownika: NekkidChrissy
|
That looks good ... and that would be tasty. Nummers.
26 sty 22 przez użytkownika: Jergens123
|
ooo I forgot to add - toasted coconut as well
26 sty 22 przez użytkownika: Joe Alec
|
That sounds pretty awesome... I would not have put that combination together myself, but it sounds delightful! I'll have to give it a try sometime soon. Thanks for sharing!!
26 sty 22 przez użytkownika: KathrynNew
|
You ... Joe Alec ... are the Master of these ingredients. Toasted coconut is a very nice additional stroke of genius. I just love your recipes Joe.
26 sty 22 przez użytkownika: Jergens123
|
26 sty 22 przez użytkownika: Joe Alec
|
well - Your best is more than good enough!
27 sty 22 przez użytkownika: Jergens123
|
This is such an epic photo !! Definitely something you see in a magazine 🤩
27 sty 22 przez użytkownika: 𝑀𝒶𝓇𝓎-𝒥𝒶𝓎𝓃𝑒..
|
27 sty 22 przez użytkownika: Joe Alec
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|