Dziennik ginome, 25 paź 22

Brunch. After done cooking I weigh it. 900+ gram (2 lbs), ouch. Split it in half. One for now and one for dinner.

Zobacz Kalendarz Diety, 25 października 2022:
663 kcal Tłusz: 49,86g | Białk: 25,15g | Węglo: 46,10g.   Lunch: Wildbrine Raw Organic Sauerkraut , Acerola (West Indian Cherry) , Ketiau goreng basah. Obiad: Keto Sambal Belacan, Ramly Chicken Burger Patty 50G, Iceberg Lettuce (Includes Crisphead Types) , Wildbrine Raw Organic Sauerkraut , Ketiau goreng basah, Acerola (West Indian Cherry) . więcej...
1891 kcal Ćwiczenie: Chodzenie (Umiarkowane) - 5/kph - 50 minut, Odpoczywanie - 15 godziny i 10 minut, Spanie - 8 godziny. więcej...

47 zwolenników    Wsparcie   

1 do 20 z 24
Komentarze 
I like to cook then split into portions for later in the day or for the freezer. This looks really delish 😋 
25 paź 22 przez użytkownika: LivinBreezy
Breezy, I think that's is actually a good practice. I remember words of the wise regarding this. "Each meal is actually enough for two". Glad I split it. Just had my dinner😋 
25 paź 22 przez użytkownika: ginome
👏👏👏👏💃💃 
25 paź 22 przez użytkownika: LivinBreezy
this looks fantastic 😍  
25 paź 22 przez użytkownika: ObeseToBeast123
Otb, thanks bro. I use beef this time instead of shrimps 😋. Fortunately for me, everything from today and yesterday has been chased out by either the sauerkraut or cucumber kimchi just now. Yeap, I've been emptied 🤣. 
25 paź 22 przez użytkownika: ginome
🤣🤣 
25 paź 22 przez użytkownika: ObeseToBeast123
That looks delish 😋😋 
25 paź 22 przez użytkownika: sk.17
It's amazing how fast portions can add up. I've had to learn to reel in what I think a "normal " portion is. Good plan to split it and saves you some cooking! 
25 paź 22 przez użytkownika: writingwyo
That looks amazing! I do the same thing. I actually use Fat Secret's cookbook to enter in all the ingredients for some of my favorite recipes and then I mess with the servings to fit my macro's and then divide it up into containers for the hubby & I.  
25 paź 22 przez użytkownika: Redporchlady
Thanks sk, means a lot. I used konjac noodle for 0 net carbs, instead of the typical rice noodle. Almost as good though😋 
25 paź 22 przez użytkownika: ginome
Indeed writing. I wasn't planned to split it at first but when I recall what happened last week, where I lost only 0.2lbs, I really need to be cautious not only about the makro but the weight of the food as well.  
25 paź 22 przez użytkownika: ginome
Thanks redporchlady. The recipe feature really makes it a little easier wasn't it. Seems I might also make it a habit with my daily meals😅 
25 paź 22 przez użytkownika: ginome
That looks so good! And you get to eat it twice.. even better 😃 
25 paź 22 przez użytkownika: APhoebe
Thanks Aphoebe, haha yums. Planning on making beef soup noodle for tomorrow 😋 
25 paź 22 przez użytkownika: ginome
This looks delicious, and you were able to enjoy it twice! I don't know if I would have had such will power :) 
25 paź 22 przez użytkownika: Sidnay123
Thanks sidnay. You're right😋. The dinner one not as good as this freshly cooked brunch one though. Fortunately my will to make up for last week's loss is stronger at the the time. Not always the case unfortunately 😅 
25 paź 22 przez użytkownika: ginome
That looks delish! 🤤 
25 paź 22 przez użytkownika: Wisco Soul
Thanks wisco soul, it was😋. Fresh out of the pan, still smoking hot at the time this was taken🤭 
25 paź 22 przez użytkownika: ginome
This meal looks fantastic  
25 paź 22 przez użytkownika: buenitabishop
Thanks BB. This dish works best with shellfish though. I used beef this time.🌻😋 
26 paź 22 przez użytkownika: ginome

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi ginome


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.