Makaron z bazyliowym pesto i fasolką szparagową ;)
|
1355 kcal
|
Tłusz: 30,23g | Białk: 55,11g | Węglo: 203,43g.
Śniadanie: President Camembert Lekki 12%, President Twaróg Delikatny z Rzodkiewką, Biedronka Chleb Pszenno-Żytni. Lunch: Dawtona Drugie Śniadanie, Vitanella Pink Crunchy, Piątnica Skyr Jogurt Typu Islandzkiego z Truskawkami. Obiad: Sottile Gusto Pesto Zielone, Lubella Makaron Świderki, Mroźna Kraina Fasolka Szparagowa Żółta i Zielona Cała. Przekąski/Inne: Sierpc Ser Królewski Light, Biedronka Chleb Pszenno-Żytni, Vobro Jamajka. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
Historia Wagi fitwariatka
|