Dziennik fitwariatka, 23 sty 23

Makaron z bazyliowym pesto i fasolką szparagową ;)

Zobacz Kalendarz Diety, 23 stycznia 2023:
1355 kcal Tłusz: 30,23g | Białk: 55,11g | Węglo: 203,43g.   Śniadanie: President Camembert Lekki 12%, President Twaróg Delikatny z Rzodkiewką, Biedronka Chleb Pszenno-Żytni. Lunch: Dawtona Drugie Śniadanie, Vitanella Pink Crunchy, Piątnica Skyr Jogurt Typu Islandzkiego z Truskawkami. Obiad: Sottile Gusto Pesto Zielone, Lubella Makaron Świderki, Mroźna Kraina Fasolka Szparagowa Żółta i Zielona Cała. Przekąski/Inne: Sierpc Ser Królewski Light, Biedronka Chleb Pszenno-Żytni, Vobro Jamajka. więcej...

17 zwolenników    Wsparcie   


     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi fitwariatka


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.