Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Społeczność
Użytkownicy
bisours
Dziennik
26 sie 15
Dziennik bisours, 26 sie 15
Profil bisours
|
< Poprzedni Wpis
|
Następny Wpis >
Wpis Ważenia (nie wpis do dziennika) dla 26 sierpnia 2015
69,5 kg
Do tej pory straciłeś:
0 kg
.
Wciąż do stracenia:
4,5 kg
.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
Zobacz Kalendarz Diety
, 26 sierpnia 2015:
1304 kcal
Tłusz: 28,08g | Białk: 102,74g | Węglo: 163,38g.
Śniadanie:
Café, Lidl Lait Écrémé, Pain Blanc, Andros Confiture Allégée Figues.
Lunch:
Yoplait Petit Suisse 0%, Lidl Parmesan, Auchan Double Concentré de Tomates, Pâtes (Cuites), Picard Bifteck de Bavette d'aloyau.
Obiad:
Gerlinéa Barres Saveur Chocolats Noir & Blanc, Fleury Michon Blanc de Poulet (40g), Haricots Verts, Soupe de Légumes.
Przekąski/Inne:
Mont Blanc Crème Dessert Chocolat.
więcej...
1737 kcal
Ćwiczenie:
Gotowanie - 1 godzina, Chodzenie (Wolne) - 3/kph - 1 godzina, Spanie - 22 godziny.
więcej...
Traci 0,8 kg na tydzień
3 zwolenników
Wsparcie
Komentarze
Youpi bravo bisours je vois que tu t accroche c est génial je te félicite ;-)
26 sie 15 przez użytkownika:
Isaruche
Un grand merci a toi....bonne continuation! On s'accroche ! Bizzzz
26 sie 15 przez użytkownika:
bisours
De rien Bisours ;-) bonne continuation à toi aussi ;-) on ne lâche pas ;-)
28 sie 15 przez użytkownika:
Isaruche
Jolie descente! Bravo!!
28 sie 15 przez użytkownika:
pvana
Merci pyvana!
30 sie 15 przez użytkownika:
bisours
Bonsoir Bisours voilà je suis rentré dans mon petit nid douillet ;-) et oui il le faut bien tôt ou tard :-( maintenant je vais reprendre mes petites habitudes mais je reste motivée pour la suite sur fatsecret ,alors je compte sur toi pour rester en contact ;-) on s accroche dar dar loll Bon week-end a toi à très bientôt ;-)
04 wrz 15 przez użytkownika:
Isaruche
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować.
Historia Wagi bisours
Zobacz Pełną Historię