Dziennik MakingITinMass, 19 sty 16

104,3 kg Do tej pory straciłeś: 0 kg.    Wciąż do stracenia: 27,2 kg.    Zastosowanie diety: Nie Dotyczy.

Zobacz Kalendarz Diety, 19 stycznia 2016:
1693 kcal Tłusz: 130,31g | Białk: 97,28g | Węglo: 41,06g.   Śniadanie: Equal Equal, Coffee, Pepperidge Farm Carb Style Soft 100% Whole Wheat Bread, International Delight Sugar Free French Vanilla Coffee Creamer Singles, Cabot Extra Sharp White Cheddar Cheese, Butter (Salted), Scrambled Egg (Whole, Cooked). Lunch: Tomato (1 Slice), Ground Beef (85% Lean / 15% Fat, Patty, Cooked, Broiled), Land O'Lakes Deli American Cheese Slices. Obiad: Ground Beef (80% Lean / 20% Fat, Patty, Cooked, Broiled), California Avocados, Land O'Lakes Sliced American Cheese. Przekąski/Inne: Atkins Endulge Peanut Butter Cups, Water (Bottled), Tree of Life Organic Creamy Peanut Butter, Butter (Salted), Cooked Spinach (from Fresh). więcej...
stała waga

   Wsparcie   


     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi MakingITinMass


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.