Dziennik MakingITinMass, 26 sty 16

65% fat, 30% protein and 5% carb
basal metabolic rate BMR 1701 @ 230/lbs


Zobacz Kalendarz Diety, 26 stycznia 2016:
1796 kcal Tłusz: 143,75g | Białk: 102,59g | Węglo: 32,40g.   Śniadanie: Hormel Black Label Fully Cooked Bacon, Coffee, Equal Equal, Cooked Spinach (from Fresh), Hood Heavy Cream, Land O'Lakes Sliced American Cheese, Scrambled Egg (Whole, Cooked). Lunch: Hormel Black Label Center Cut Bacon, Cooked Broccoli (from Frozen, Fat Not Added in Cooking), Land O'Lakes Sliced American Cheese, Ground Beef (80% Lean / 20% Fat), Butter (Salted). Obiad: Hormel Black Label Fully Cooked Bacon, Butter (Salted), Cooked Broccoli (Fat Not Added in Cooking), Land O'Lakes Sliced American Cheese, Ground Beef (80% Lean / 20% Fat). więcej...
2881 kcal Ćwiczenie: Ćwiczenia Siłowe (Umiarkowane) - 35 minut, Chodzenie (Umiarkowane) - 5/kph - 20 minut, Odpoczywanie - 15 godziny i 5 minut, Spanie - 8 godziny. więcej...

3 zwolenników    Wsparcie   


     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi MakingITinMass


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.