Dziennik fabior46, 21 kwi 17


Zobacz Kalendarz Diety, 21 kwietnia 2017:
2488 kcal Tłusz: 61,56g | Białk: 255,01g | Węglo: 228,03g.   Śniadanie: Morangos, Meia de Leite, Fitchoco maka3. Lunch: Lacasa Chocolate 85% Cacau, Carne do Peito de Frango, Pingo Doce Macedónia de Vegetais, Pão de fitzza (grande), Ovo Cozido, Pingo Doce Arroz Basmati. Obiad: Ovo Cozido, Pescada Cozida, Pudim quark, Milbona Iogurte Grego Natural Ligeiro, Pingo Doce Macedónia de Vegetais. Przekąski/Inne: Quest Chocolate Chip Cookie Dough, Max Protein Farinha de Aveia, leite matinal, Milbona Iogurte Grego Natural Ligeiro, Dovo Clara de Ovo, aveia, Fermento. więcej...
2540 kcal Ćwiczenie: Praca w Biurze Siedząca - 8 godziny, Ogladanie TV - 4 godziny, Wioślarstwo - 7 minut, Sauna - 14 minut, Kulturystyka - 56 minut, Spanie - 8 godziny, Odpoczywanie - 2 godziny i 43 minut. więcej...

25 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
Olá. Pode passar essa receita pf! 
25 kwi 17 przez użytkownika: anad34
K bom aspecto!!!! 
27 kwi 17 przez użytkownika: Cris2015
Boa noite! Então cá vai. Precisas de 300ml de claras; 70 gr de farinha de aveia sabor Donuts (ou outra), 100g de iogurte grego natural, meia csob de fermento e pepitas de cacau cru. Preparação: bater as claras em castelo, acrescentar o iogurte, posteriormente a farinha pouco a pouco e ir batendo devagar. Colocar num molde antiaderente e, por cima, colocar as pepitas de cacau cru. Ao forno, a 180º, entre 30 e 40 minutos. E feito! 
28 kwi 17 przez użytkownika: fabior46
Onde encontro essa farinha de aveia sabor donuts? Estou indo a Lisboa semana que vem 
01 maj 17 przez użytkownika: Rosita Lavor
Olá Rosita Lavor, compro na Prozis, da marca Max Protein 
01 maj 17 przez użytkownika: fabior46

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi fabior46


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.