Dziennik SysyMoon, 26 maj 17

ravioles à l'avoine de cuisine et rognons blancs d'agneaux à l'avoine de cuisine, persil et échalote.

1197 kcal Tłusz: 40,78g | Białk: 84,89g | Węglo: 78,57g.   Lunch: Vahiné Arôme Vanille, Canderel Sucralose, Envia Fromage Blanc 0%, Lidl Lait Demi Écrémé, Bonduelle Mâche, Fraises. Obiad: Monbazillac, Saint Jean Ravioles à Poêler Fromage Frais Basilic, Bjorg Avoine Cuisine, Maggi Fond de Veau Dégraissé, Échalotes, Persil, Lesieur Duo Huile et Beurre, Bjorg Avoine Cuisine, Rognons Blancs d'agneaux. więcej...
1485 kcal Ćwiczenie: pas - 2 godziny, Odpoczywanie - 12 godziny, Spanie - 10 godziny. więcej...

10 zwolenników    Wsparcie   


     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi SysyMoon


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.