Kipfilet met mozzarella, tomaat, basilicum en pijnboompitten. (Volkomen) pastasalade met zelfgemaakte yoghurt dressing. Dat was weer smullen.
|
1503 kcal
|
Tłusz: 57,23g | Białk: 113,12g | Węglo: 136,29g.
Śniadanie: AH Fruitsalade, Magere Kwark. Lunch: Walnoten, Magere Kwark, Ei, AH Pindakaas Naturel. Obiad: Aldi Olijfolie, Magere Kwark, Mama Natuur Biologische Penne, Groene Paprika, Komkommer (met Schil), Ijsbergsla, Droge Volkoren Pasta, Tomaten, Aldi Mozzarella, Kipfilet. Przekąski/Inne: Watermeloen, Spinazie, AH Fruitsalade Ananas, Meloen, Appel en Druif, Magere Kwark. więcej...
|
|
Komentarze
Dit ziet er echt volkomen lekker uit! ;)
09 lip 17 przez użytkownika: Winanda!
|
Dit lijkt mij inderdaad heerlijk
10 lip 17 przez użytkownika: jensje16
|
10 lip 17 przez użytkownika: suzannevdv
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|