omlet śródziemnomorski + salsa pomidorowa
|
992 kcal
|
Tłusz: 51,02g | Białk: 82,45g | Węglo: 51,14g.
Śniadanie: Ocet Balsamiczny, Oliwa z Oliwek, Pomidory, Czarne Oliwki, Bekon (Suchy, Pieczony, Smażony na Patelni lub z Rożna, Gotowany), Jajko. Lunch: Rzodkiewka, Rukola, Amerigo Tuńczyk Kawałki w Oleju Roślinnym, Czerwone Pomidory, Sałata Rzymska, Czarne Oliwki, Czerwona Papryka. Obiad: Bulion z Kury/Kurczaka, Pieczony Ziemniak (Spożyty bez Skórki), Natka Pietruszki, Mlekovita Masło Klarowane, Dynia, Marchewki, Piątnica Śmietana 30%, Smażona Pierś z Kurczaka bez Panierki (Spożyta bez Skórki). więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|