I don't know what happen to my body. Diet and exercise done as regulary, but the BW still increasing.... pheeeewww
|
71,9 kg
Do tej pory straciłeś: 11,7 kg.
Wciąż do stracenia: 11,9 kg.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
|
|
1473 kcal
|
Tłusz: 66,02g | Białk: 56,82g | Węglo: 169,41g.
Śniadanie: Granola, Quaker Instant Oatmeal, Tempe, Telur Dadar, Brownies. Lunch: Rempeyek, Nasi Pecel. Obiad: KFC Chicken Drumstick Original Recipe, Daging Babi Cincang, Cap Cay Kuah. Przekąski/Inne: Garuda Kacang Telur. więcej...
|
Zyskuje 0,5 kg na tydzień
|
Komentarze
Maybe muscle is increasing, but fat decrease
28 lut 18 przez użytkownika: maxfighter
|
you are diet in calorie surplus. Are you believe your calories everyday always in defisit? You are must evaluation again your programs 😀 keep fighting !!!!
28 lut 18 przez użytkownika: Khoirul Afnan
|
Aah and again, are you weigh at same times? Because the best time to weigh is at the morning when you before eat anything.
28 lut 18 przez użytkownika: Khoirul Afnan
|
Bener mbak, bisa saja itu masa otot yg naik dan fatnya mulai berkurang. Semangat!
28 lut 18 przez użytkownika: rikawu
|
or maybe there something goes wrong with your diet. evaluate every week is needed. the only person who knows who you are is definitely you. so, just check and recheck then evaluate. and dont take seriously for gaining weight.. just enjoy
28 lut 18 przez użytkownika: Muhammad Anton
|
Thanks Khoirul... I always measuring my weight every morning after urination and before drink any water.
28 lut 18 przez użytkownika: MelYanti
|
I hope so Rikawu and Max.... because I already lost 12kg since Sep 2017. When I started, my BW was 83.6kg.
I think it's time that my body need to do High Cardio exercise twice a week.
28 lut 18 przez użytkownika: MelYanti
|
Thanks Moh. Anton, maybe on this week diet, I ate less protein but more carbo... hiks
28 lut 18 przez użytkownika: MelYanti
|
28 lut 18 przez użytkownika: Muhammad Anton
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|