Cous cous con ceci e asparagi appena raccolti!
|
3553 kcal
|
Tłusz: 55,26g | Białk: 159,54g | Węglo: 590,54g.
Śniadanie: Myprotein Omega 3, Italiamo Bresaola Punta d'anca, Mela, Daily Bread Pane di Segale. Lunch: Petto di Pollo, Carne, Olio Extra Vergine di Oliva, Conad Riso Basmati. Obiad: Valfrutta Ceci Cotti a Vapore, Tipiak Cous Cous Semola Oro, Olio Extra Vergine di Oliva. Przekąski/Inne: il Viaggiator Biologico Gallette di Farro, Mandorle, Pomodori, Rio Mare Tonno al Naturale, Scotti Gallette di Riso e Soia. więcej...
|
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|