Ricotta cheese pancakes yummy low carb!
|
1502 kcal
|
Tłusz: 78,82g | Białk: 89,83g | Węglo: 126,34g.
Śniadanie: Baking Powder, Part-Skim Ricotta Cheese, Salt , Egg. Lunch: Marketside Sugar Snap Peas, Smucker's Natural Creamy Peanut Butter, Multigrain Bread, Trader Joe's Tangerines. Obiad: Trader Joe's Shredded Green Cabbage, Natural Sea Canned Pink Salmon, Boiled Egg. Przekąski/Inne: Russell Stover Sugar Free Peanut Butter Cups with Stevia, Madhava Coconut Sugar, Justin's Nut Butter Chocolate Hazelnut Butter Blend, Alpine Fresh Blueberries, Kroger Canned Pumpkin, Blue Diamond Almond Breeze Unsweetened Vanilla Milk, Kroger Old Fashioned Oatmeal, Roasted Almonds, Egg. więcej...
|
|
Komentarze
27 kwi 18 przez użytkownika: eatolive4life
|
27 kwi 18 przez użytkownika: strahberreez
|
27 kwi 18 przez użytkownika: carolinareynoso76
|
Ohhh is there a specific recipe you like best?
27 kwi 18 przez użytkownika: jrkra89
|
Yes I Is the recipe from brenda’s low-carb Cooking it’s a web based recipe blog lots of ads unfortunately but her recipes generally are very good
28 kwi 18 przez użytkownika: rubato456
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|