Wpis Ważenia (nie wpis do dziennika) dla 17 listopada 2020
|
73,6 kg
Do tej pory straciłeś: 11,4 kg.
Wciąż do stracenia: 0 kg.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
|
|
2949 kcal
|
Tłusz: 166,50g | Białk: 161,47g | Węglo: 192,61g.
Śniadanie: Pişmiş Yumurta Beyazı, Haşlanmış Yumurta, Lezzetlim Çemeni Sıyrılmış Pastırma, Domatesler, Burch Karabuğday Patlağı . Lunch: Polonez Fit Yaşam Jambon. Obiad: Karışık Yeşil Salata, Domates Sosu İçinde Patates ve Sebzeli Sığır Eti Güveci, Ekmecik Tam Buğday Ekmeği. Przekąski/Inne: Kırmızı Erik, Mozaik Pasta, Pınar Protein Vanilya Aromalı Laktozsuz Süt, Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası, Migros Çiğ Badem, Şenocak Çiğ İç Fındık. więcej...
|
|
2713 kcal
|
Ćwiczenie:
Prysznic - 15 minut, Wchodzenie po Schodach - 1 minuta, Ogladanie TV - 2 godziny, Ćwiczenia Calisthenics (Ciężkie, np. Pompki) - 10 minut, Siedzenie - 2 godziny, Spanie - 8 godziny, Odpoczywanie - 7 godziny i 33 minut, Chodzenie (Szybkie) - 6.5/kph - 47 minut, Chodzenie (Ćwiczenia) - 5.5/kph - 54 minut, Praca - 1 godzina i 20 minut, Prowadzenie Pojazdu - 1 godzina. więcej...
|
Zyskuje 0,5 kg na tydzień
|
Komentarze
Abi günaydın 😊 anlamıyorum valla nasıl kilo alıyorsun 😲 acaba kuruyemişler tuzlu ise su falan mı tutuyor 🤔🤔
16 lis 20 przez użytkownika: eylllllllllz
|
Bu kilo alımı normal Eylülcüm iki gündür kuruyemiş yedim dünde diş cektirdim tek tarafli öğütücumle bi 200gr daha badem yedim birde dün tatlı krizim tuttu bunuda 200 250 gr tahin pekmez ve 2_3 dilim ekmekle bandirarark yedim bekledigim birseydi az bile farketti😁😁😁ama sen nasil gün boyu spor yapicaksan bendebugun senden aşağıda kalmam 2 3 saatte ben yaparim🙋🙋💪💪👋👋🧿🧿
16 lis 20 przez użytkownika: serhatbyr
|
serhatbyr 💪💪💪 başlıyorum bile hadi bakalım 😂
16 lis 20 przez użytkownika: eylllllllllz
|
Tabi hafta sonu yediklerimi karistirmiyorum 😆😆😆bu artiş gayet makul torpil gecti vucudum😉😉😉🙏🙏
16 lis 20 przez użytkownika: serhatbyr
|
Bende başladım kolay gelsinn 💪💪💪💪🧿🧿🧿
17 lis 20 przez użytkownika: serhatbyr
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|