Wooooo hooooo !
|
104,3 kg
Do tej pory straciłeś: 7,7 kg.
Wciąż do stracenia: 14,1 kg.
Zastosowanie diety: 100%.
|
|
1241 kcal
|
Tłusz: 49,37g | Białk: 129,37g | Węglo: 65,12g.
Śniadanie: 1% Fat Milk, Giant Eagle Deli Shaved Extra Lean Black Forest Ham, Egg Omelet or Scrambled Egg, Spinach. Lunch: EAS AdvantEDGE Carb Control Shake - Chocolate Fudge, Citterio Asiago Cheese, Sara Lee Black Forest Ham, Hillshire Farm Deli Select Ultra Thin Mesquite Smoked Turkey Breast. Obiad: Genji Ginger Miso Dressing, Archer Farms Barley & Red Rice Quinoa Blend, Fresh & Easy California Blend Vegetables, Baby Spinach, Lettuce Salad with Assorted Vegetables (Including Tomatoes and/or Carrots), Baked or Broiled Cod. Przekąski/Inne: Spectrum Chia Seeds, Muller Greek Corner Lowfat Yogurt with Choco Balls, Claussen Kosher Dill Mini Pickles, Winky Brand Sugar Free Parfait. więcej...
|
|
2706 kcal
|
Ćwiczenie:
Prace Domowe - 1 godzina, Odpoczywanie - 15 godziny, Spanie - 8 godziny. więcej...
|
Traci 3,2 kg na tydzień
|
Komentarze
Wow you are doing fantastic Chryssm, keep up the hard work and stay focus, before you know it your goal will be achieved.
01 lut 14 przez użytkownika: brucemcguigan
|
01 lut 14 przez użytkownika: Suzi161
|
Thanks guys : ) I am truly committed and I intend to succeed. the support here helps so much !
01 lut 14 przez użytkownika: chryssm
|
Great job!!! Congrats...keep it goin! My weigh in is tomorrow night so I hope its down again :)
02 lut 14 przez użytkownika: Wdixon2890
|
I am suppose to weigh saturday mornings but I just kept seeing a loss and i couldnt help but log it this week.... 6 pounds total for the week. I am sure you will see a loss too ! I love all the support here , we are all gonna do this ! I just know we are !
02 lut 14 przez użytkownika: chryssm
|
You are kicking butt, keep kicking it.
02 lut 14 przez użytkownika: brucemcguigan
|
Thanks Bruce ... I definately will : )
02 lut 14 przez użytkownika: chryssm
|
02 lut 14 przez użytkownika: jathomaz
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|