Wpis Ważenia (nie wpis do dziennika) dla 19 lutego 2015
|
85,7 kg
Do tej pory straciłeś: 10,9 kg.
Wciąż do stracenia: 26,8 kg.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
|
|
1519 kcal
|
Tłusz: 106,78g | Białk: 89,71g | Węglo: 55,97g.
Śniadanie: Coffee-Mate Sugar Free Vanilla Caramel Powder Coffee Creamer, Goats Cheese (Soft), Royal Gypsy Zhenas Gypsy Tea caramel chai, Bertolli Olive Oil, Garlic, Egg, Coffee, Blue Diamond Almond Breeze Unsweetened Vanilla Milk. Lunch: Mushrooms, Garlic, Boiled Egg, Joseph's Flax, Oat Bran & Whole Wheat Pita Bread, Athenos Roasted Garlic Hummus, Bertolli Olive Oil, Royal gypsy Zhena gypsy tea vanilla chai black tea, Silk Pure Almond Milk - Unsweetened Vanilla, Spinach. Obiad: Morningstar Farms Veggie Italian Style Sausage, Taylor Farms Southwest Chopped Salad. Przekąski/Inne: Coffee-Mate Sugar Free Creamy Chocolate Coffee Creamer, Royal Gypsy Zhenas Gypsy Tea caramel chai, America's Choice Natural Almonds, Hard-Boiled Egg, Coffee (Instant Powder), Vanilla caramel single serve liquid coffee creamer. więcej...
|
|
3004 kcal
|
Ćwiczenie:
Bieganie (Jogging) - 8/kph - 1 godzina, Odpoczywanie - 14 godziny, Chodzenie (Szybkie) - 6.5/kph - 35 minut, Spanie - 8 godziny, Joga - 25 minut. więcej...
|
Traci 1,6 kg na tydzień
|
Komentarze
Congrats,Buddy,...and have a wonderful Thursday !!!!!!
19 lut 15 przez użytkownika: SuccessThisTime58
|
PS: I should have given you a "salute" for your recent journal post which gave me the idea for my post today...Thanks :)
19 lut 15 przez użytkownika: SuccessThisTime58
|
I am still getting spammed out by that lol. It's a commonality we all share apparently. Thanks
19 lut 15 przez użytkownika: nicholaix
|
Keep going!!! It's hard but it feels amazing when you see the weigh drop on the scale :)
19 lut 15 przez użytkownika: gonrie
|
19 lut 15 przez użytkownika: jmb3450
|
19 lut 15 przez użytkownika: ClassicRocker
|
19 lut 15 przez użytkownika: Panigale1199
|
19 lut 15 przez użytkownika: phant0gram
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|