Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Społeczność
Użytkownicy
Jane Robbin
Dziennik
03 lip 15
Dziennik Jane Robbin, 03 lip 15
Profil Jane Robbin
|
< Poprzedni Wpis
|
Następny Wpis >
I have broken 200 and on my way to my goal weight, my next goal is to break 190's and get into the 180's.
89,8 kg
Do tej pory straciłeś:
0,5 kg
.
Wciąż do stracenia:
23,6 kg
.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
Zobacz Kalendarz Diety
, 03 lipca 2015:
1372 kcal
Tłusz: 70,98g | Białk: 63,34g | Węglo: 120,25g.
Śniadanie:
Stater Bros. Fat Free Milk, Dasani Bottled Water (16.9 oz), Coffee with Cream and Sugar, EAS 100% Whey Protein Powder - Vanilla.
Lunch:
Pillsbury Real Apple Turnovers.
Obiad:
Chocolate Covered Graham Crackers, Ground Beef (80% Lean / 20% Fat).
Przekąski/Inne:
Molasses Cookie, Herbalife Herbal Tea Concentrate - Cinnamon, Water, 7-Eleven Blueberry Cheese Danish.
więcej...
3084 kcal
Ćwiczenie:
Praca w Biurze Siedząca - 5 godziny, Prace Domowe - 3 godziny, Chodzenie (Wolne) - 3/kph - 2 godziny i 30 minut, Odpoczywanie - 5 godziny i 30 minut, Spanie - 8 godziny.
więcej...
Traci 2,2 kg na tydzień
14 zwolenników
Wsparcie
Komentarze
Congrats! good work!
03 lip 15 przez użytkownika:
HCB
Congrats! Enjoy seeing those new numbers on the scale!
03 lip 15 przez użytkownika:
Frosty Heimdall
Yes frosty and HCB it was such a shock! I went on the scale and did a double take, it was because I have been working many hours walking constantly and activety and had no chance to get enough calories and was also doing the fast. i do not recomend this most of the time, but my body needed fuel and so it had to use my fat. I will know for sure when I get my numbers done Monday.
03 lip 15 przez użytkownika:
Jane Robbin
Congrats. That is a huge milestone. Enjoy the feeling of accomplishment.
03 lip 15 przez użytkownika:
teskandar
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować.
Historia Wagi Jane Robbin
Zobacz Pełną Historię