Dziennik LadyinDenim, 09 wrz 16

The only thing that makes sense is if our hams were cured with sugar. We just picked up a whole hog from the processor last weekend. I remarked it's the best tasting ham we've had in years. Uh huh 😅

Now, I wonder about the sausages. The last processor used only salt, pepper and sage.
103,9 kg Do tej pory straciłeś: 1,8 kg.    Wciąż do stracenia: 42,6 kg.    Zastosowanie diety: 100%.

Zobacz Kalendarz Diety, 09 września 2016:
1185 kcal Tłusz: 100,62g | Białk: 62,54g | Węglo: 13,75g.   Śniadanie: Coffee. Obiad: Organic Valley American Cheese Singles, Organic Valley Organic Brown Eggs (Extra Large), Organic Prairie Organic Pork Breakfast Sausage, Butter, Paleo almond bread. Przekąski/Inne: Now Foods P5P, Now Foods Zinc Picolinate, Nature's Bounty Evening Primrose Oil, Spring Valley B6, Sundown Naturals Magnesium 500mg, Nordic Naturals Arctic Cod Liver Oil. więcej...
Zyskuje 4,4 kg na tydzień

14 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
sounds yummy. 
09 wrz 16 przez użytkownika: chesgreen
I think most ham cures do include some sugar. I always try to find the ones with the lowest carb count, at the store. Maybe call the processor and ask about the sugar? 
09 wrz 16 przez użytkownika: mskestrela
I could call the processor, but they gave us half off due to misplacing our order. I think it's best if I just avoid the ham. It is so pink and moist all the way through and tastes so good, it HAS to be cured with sugar. Next time, I will talk with them myself. Hubby just doesn't know what to say, even though he thinks he does.  
09 wrz 16 przez użytkownika: LadyinDenim

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi LadyinDenim


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.