80'li rakamlara veda etmeme çok az kaldı nasıl heyecanlandım anlatamam 😊
|
80,4 kg
Do tej pory straciłeś: 14,6 kg.
Wciąż do stracenia: 21,4 kg.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
|
|
1485 kcal
|
Tłusz: 64,52g | Białk: 58,07g | Węglo: 161,86g.
Śniadanie: Maydanoz, Yeşil Biber, Yeşil Çay, Kiraz Domates, Haşlanmış Yumurta, Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük), İHE Organik Tam Buğday Ekmeği, Salatalık (Soyulmuş), Muratbey Lor Peyniri. Lunch: Balmar Yarım Yağlı Süt, Peyman Bahçeden Fit Mix, Doğa Yulaf Ezmesi. Obiad: Ateşoğlu Tam Yağlı Yoğurt, İHE Organik Tam Buğday Ekmeği, Karnabahar Yemeği. Przekąski/Inne: Nestle Nesfit Çilekli Tam Tahıllı Bar. więcej...
|
|
4113 kcal
|
Ćwiczenie:
Ogladanie TV - 2 godziny, Cardio - 1 godzina, Praca - 10 godziny, Gotowanie - 1 godzina, Google Fit - 10 godziny. więcej...
|
Traci 1,2 kg na tydzień
|
Komentarze
bense 80 lere inmeyi hedefliyorum
20 lut 18 przez użytkownika: kokice
|
İnersiniz inşallah sabır, istikrar çok önemli, pes etmeyin sakın. Ben de 95 kg ile başladım, 2 hafta gram veremediğim zamanlar oldu ama vazgeçip de eski beslenme düzenime dönmedim, yavaş yavaş da olsa gidiyor kilolar. Önemli olan, moralimizi yüksek tutup devam edebilmek...
20 lut 18 przez użytkownika: yelda76
|
20 lut 18 przez użytkownika: @bibisezer
|
20 lut 18 przez użytkownika: yelda76
|
Maşallah size..Bol eksiler inşallah🤗
20 lut 18 przez użytkownika: ruyaay9
|
Gözünaydın 😊
Tebrikler 👏 👏 👏
20 lut 18 przez użytkownika: serap_öğretmen73
|
teşekkür ederim ruyaay9 ve serap hocam :)
20 lut 18 przez użytkownika: yelda76
|
Harika 👍🏻 Tebrik ederim sizi.
20 lut 18 przez użytkownika: budax1
|
20 lut 18 przez użytkownika: yelda76
|
İnşallah 50li rakamlarıda görüceksin 😊😊 tebrikler canım
20 lut 18 przez użytkownika: slnbyrm
|
20 lut 18 przez użytkownika: sevdasolak
|
Teşekkür ederim Selen ve Sevda inşallah o günleri de heyecanla bekliyorum 😊
21 lut 18 przez użytkownika: yelda76
|
bende bugün 7sene sonra 81i gördüm:) tebrikler size de 👏👏
21 lut 18 przez użytkownika: murattopcu
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|