Wpis Ważenia (nie wpis do dziennika) dla 22 lutego 2018
|
86 kg
Do tej pory straciłeś: 38 kg.
Wciąż do stracenia: 6 kg.
Zastosowanie diety: Dość Dobrze.
|
|
1630 kcal
|
Tłusz: 56,31g | Białk: 68,15g | Węglo: 214,09g.
Śniadanie: Pelletier Pain Grillé à la Farine de Blé Complet, Elle & Vire Beurre Léger 41%, Bonne Maman Confiture Figues Violettes, Café Expresso, Sucre. Lunch: Tomates Cerises, Bio Village Biscuits Sésame, Fleury Michon Rôti de Bœuf Cuit Doré au Four, Tartare Marque Ail et Fines Herbes, Baguette. Obiad: Oranges, Fleury Michon Rôti de Bœuf Cuit Doré au Four, Elle & Vire Beurre Léger 41%, Pelletier Pain Grillé, Herta Jambon le Bon Paris (30g), Knorr Mouliné de Légumes d'autrefois, Knorr Douceur d'automne à la Crème Fraîche. Przekąski/Inne: Pommes Gala, Sablé (Type de Biscuit), Sucre, Elephant Infusion Bio Verveine Menthe, Bjorg Lait d'amande Bio, Alpro Lait Amande Coco. więcej...
|
|
3395 kcal
|
Ćwiczenie:
Siedzenie - 5 godziny, Stanie - 2 godziny, Naprawiać - 4 godziny, Prowadzenie Pojazdu - 4 godziny, Odpoczywanie - 1 godzina, Spanie - 8 godziny. więcej...
|
Traci 0,7 kg na tydzień
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Komentarze
GinoDelpino 🤣😂 mais Benfufu me dit que c'est plus souvent -400g 😁
Pour moi du moment cedt un " - " ça me va
22 lut 18 przez użytkownika: ghis.gua
|
22 lut 18 przez użytkownika: petit phoenix
|
merci petit phoenix c'est gentil
22 lut 18 przez użytkownika: ghis.gua
|
22 lut 18 przez użytkownika: Leraq30630
|
Merci cher ami Leraq30630
22 lut 18 przez użytkownika: ghis.gua
|
Tes performances me donnent plein d'espoir ! bravo
22 lut 18 przez użytkownika: fifou92
|
Merci fifou92 c'est sympa
De la motivation et le reste suit!
22 lut 18 przez użytkownika: ghis.gua
|
Coool : la descente continue .. mais les JO se terminent ... tout schussss??
22 lut 18 przez użytkownika: claironbis
|
Claironbis merci et oui tout schusssss même après les JO😁
23 lut 18 przez użytkownika: ghis.gua
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|