Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
12 porcja (e)
Czas Przygotowania:
10 min
Czas Gotowania:
30 min
Typ posiłku:
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Przekąski
Śniadanie
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: AdriCSSmith

Pão Low Carb de Amendoim

Super delicioso. É um excelente lanche da tarde ou café da manhã.

Składniki

Wskazówki

  1. Bater tudo menos o fermento por 3 minutos.
  2. Adicionar o fermento e bater rapidamente.
  3. Colocar em forma de bolo inglês untada e levar ao forno 180 graus por 30-40 minutos.
344 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
Curti, vou fazer!
user vote
01 lis 16 przez użytkownika: ChellyAngel
Vou tentar fazer!
user vote
09 paź 16 przez użytkownika: lilinha farias

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Pieczywa & Wyroby Piekarnicze Przekąski Śniadanie

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: AsiaAikido
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
przez użytkownika: elizaieta2000
Smaczne danie z dużą ilością białka.
przez użytkownika: gewka3
Bogaty, słodki i smaczny.
przez użytkownika: aguszja
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 105 kalorii w 1 porcji Pão Low Carb de Amendoim.
Podział Kalorii: 68% tłusz, 12% węglo, 20% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
438 kJ
5%
105 kcal
Tłuszcze
8,49g
12%
Tłuszcz Nasycony
1,341g
7%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,419g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,15g
Węglowodany
3,32g
1%
Cukier
0,69g
1%
Błonnik
1,2g
Białko
5,68g
11%
Sól
0,04g
1%
Cholesterol
46mg
Potas
16mg
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
z GDA *
(105 cal)
5% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (12%)
 
Tłuszcze (68%)
 
Białko (20%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.