Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 45 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Rinny182
Baked Mediterranean Chicken
A yummy and easy way to make a typical baked chicken breast more exciting.
Składniki
Wskazówki
- Cut chicken breasts in half through the centre, and pound flat to make 6 cutlets.
- In a bowl, add cream cheese, parmesan cheese and chopped roasted red pepper.
- Heat butter in a pan, and sauté spinach until wilted. Remove from pan and chop.
- Add to bowl and mix with a spoon. Season with salt, pepper, or other preferred herbs and spices.
- Spread a large spoonful of the mixture over each chicken cutlet.
- Roll the cutlets and place on a lightly greased pan or parchment paper, seam-side down. Season with salt and pepper.
- Bake at 400° F (200° C) for 45-60 minutes (depending on your oven). Remove, let cool and enjoy!
- Note: would also be great topped with a little tzatziki or other dressing.
1160 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Whole family liked it. Chicken was a bit dry, but the filling helped balance that out. I didn't have roasted red peppers so I sauteed green bell peppers in a little olive oil and used those instead.
10 sty 22 przez użytkownika: ccallas
|
Even my hubby loved it! He hates spinach. My kids also liked it.
10 lut 16 przez użytkownika: marci4444
|
Tried this tonight, it was great! I seasoned with garlic and onion powder, and the we added a topping of banana peppers and portabella mushrooms. Very good!
04 sie 13 przez użytkownika: Jacaston0204
|
Very high in weight watcher points, very high in fat. I'm sure it's delicious, but I'd try adding some fiber somewhere, getting rid of the high fat butter (maybe use I Can't Believe It's Not Butter Spray) and using fat free ingredients elsewhere. Sorry for my seemingly negative thoughts....I just follow my plan to the letter! I get a lot of recipes from skinnytaste.com...gourmet, quick and easy to follow, and all dieting info is right there for you.
26 lip 12 przez użytkownika: YoginiKaren
|
Loved it. Felt full afterwards Thanks
24 maj 12 przez użytkownika: Barry5544
|
Delicious chicken recipe! Very tasty and satisfying!
22 lut 12 przez użytkownika: flygirl1967
|
I used roosted red peppers( hot and spicy). It was really good but I realized I should have used (red pepper as in green peppers) Other than using the wrong ingredients it was the bomb.
22 lut 12 przez użytkownika: colunteya
|
It might have been the peppers I used, but this dish was just a little too spicy for me. And that is saying a lot because it takes a lot of spice for me to think something is too hot. I will try it again cutting the peppers in half.
22 sty 12 przez użytkownika: dramadr
|
Excellent meal that is filling and tastes great, highly recommended!!!
03 sty 12 przez użytkownika: teebox25
|
This was an amazingly delicious meal. I brought some to work with a small salad and had to post the recipe on the board so people could copy it to take home. So far everyone that tried it just loved it.
13 lip 11 przez użytkownika: jsbalcom
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
|
Słodka i kremowa przekąska.
|
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
|
Chleb niskosłodzony i niskokaloryczny.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 265 kalorii w 1 porcji Baked Mediterranean Chicken.
|
|
Podział Kalorii: 49% tłusz, 3% węglo, 48% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1109 kJ
13%
265 kcal
Tłuszcze
14,11g
20%
Tłuszcz Nasycony
6,274g
31%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
3,941g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,774g
Węglowodany
1,66g
1%
Cukier
1,04g
1%
Błonnik
0,4g
Białko
30,87g
62%
Sól
1,30g
22%
Cholesterol
100mg
Potas
239mg
12%
Podział Kalorii:
Węglowodany (3%)
Tłuszcze (49%)
Białko (48%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|