Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
2 porcja (e)
Czas Przygotowania:
10 min
Czas Gotowania:
10 min
Typ posiłku:
Desery
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: CheeseHippy

Cheesecake Pancakes

An excellent low carb substitute for pancakes.

Składniki

Wskazówki

  1. In a small bowl, beat egg white with electric mixer until stiff peaks appear. Set aside.
  2. In a large bowl, beat cream cheese until smooth.
  3. Beat egg yolks, sweetener, cinnamon, salt and flaxseed meal into cream cheese.
  4. Fold in the egg whites.
  5. Heat large heavy fry pan over medium low heat. Grease lightly with butter.
  6. Form pancakes using about 1/4 cup of the batter for each pancake. Cook until golden brown, about 2-3 minutes on each side. Don't rush - if the temperature is too high, the butter will burn.
  7. Note: can be served with butter, fruit, whipped cream, whatever you like. I made syrup by mixing sugar free honey substitute with artificial maple extract.
2304 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
Hmmm, I might try this for a luncheon, and include whipped cream with blueberries as an option, and bring along a bottle of maple syrup if anyone wants more sweet. Rating based on not yet trying it, but I'm optimistic.
user vote
25 kwi 18 przez użytkownika: qktheresa
WOW! Amazing! Because I'm single and live alone, I cut all of the ingredients in half. =) Amazing and SO EASY to make.
user vote
24 paź 17 przez użytkownika: 0prah
I was skeptical about using splenda since it doesn't bake as well as real sugar. but I'm totally going to make these again.
user vote
15 paź 13 przez użytkownika: Johankepler718
A good alternative to the carb packed cakes, just different. I opted to cook these in coconut oil due to the many benefits it has over butter and topped them off with butter for additional flavor. Also coconut oil can stand the higher temperatures where butter would normally scorch but these still need to be cooked slowly to cook through. (mamapotter) Flaxseed is acceptable during Induction.
user vote
21 sie 13 przez użytkownika: SlushKitty
These were great even without the sugar free syrup! Filling, as well.
user vote
25 maj 13 przez użytkownika: RavenSoul69
Awesome will make these again!!!
user vote
24 mar 13 przez użytkownika: Colleenw62
Perfect for Atkins OWL phase. Lots and lots of fat. Should be OK for Inductioneers. Flax seed is OK, check the book. Also, these are delicious.
user vote
19 paź 12 przez użytkownika: lemonella
I just made these today. I'm rating it a 5 simply because I couldn't stop eating the batter haha! I used Stevia instead of Splenda and added a little more of it and the cinnamon than what the recipe calls for. I also didn't separate the egg whites from the yolks, just mixed it all up together and they came out fine. The were a little "eggy" tasting. I'll try separating them next time. Since the batter was so good by itself, I saved some of it to use as a topping. I made 12 little pancakes, about 3-31/2" diameter, and I only got to eat one of them. My family devoured the rest lol.
user vote
05 paź 12 przez użytkownika: angiekae68
Yum, Took out the flaxseed for this phase of Atkins,and the sugar substitute and they were awesome. I could not stop popping them in my mouth.
user vote
04 sie 12 przez użytkownika: elenakrystal
Like others, I found this kind of eggy tasting without any topping, The texture is something I'd have to get use to. I did wipe on about a teaspoon of sugar free pancake syrup on the 2nd pancake I ate, which covered up the eggy taste. I probably will only make this again, if I'm craving pancakes.
user vote
05 mar 12 przez użytkownika: Cybon
1 do 10 z 65 Następny

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Desery

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: basle1
Prosty przepis na przekąskę.
przez użytkownika: aguszja
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika: amandamaz1995
Szybkie śniadanie lub przekąska.
przez użytkownika: rfbos
Zdrowe danie na bazie warzyw.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 315 kalorii w 1 porcji Cheesecake Pancakes.
Podział Kalorii: 80% tłusz, 6% węglo, 14% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1316 kJ
16%
314 kcal
Tłuszcze
28,26g
40%
Tłuszcz Nasycony
15,42g
77%
Tłuszcz Jednonienasycony
8,275g
Tłuszcz Wielonienasycony
2,484g
Węglowodany
4,72g
2%
Cukier
1,77g
2%
Błonnik
1,2g
Białko
11,25g
23%
Sól
0,79g
13%
Cholesterol
280mg
Potas
166mg
8%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
z GDA *
(314 cal)
16% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (6%)
 
Tłuszcze (80%)
 
Białko (14%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.