Czas Przygotowania: 5 min
Czas Gotowania: 20 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Newness
Bean Soup with Pasta
A hearty, filling and tasty low fat soup.
Składniki
Wskazówki
- Cook pasta according to package directions.
- Thinly slice carrots, and celery. Chop onion and mince garlic (or use garlic press).
- In large non-stick pan sauté the carrots, celery, onion and garlic in oil. Sauté until kind of tender, about 5 minutes.
- Stir in the water, broth, tomatoes, basil, rosemary, salt and pepper.
- Bring to a boil, reduce heat; cover and simmer 10 minutes.
- Drain pasta; stir into vegetable mixture.
- Add the beans; heat through. Stir in spinach, cook until spinach is wilted, about 2 minutes. Sprinkle with Parmesan cheese if desired.
- Tip: you can cook your own beans from dry ahead of time. It's not necessary but extra rinsing may aid in digestion.
288 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
I really enjoyed this. I used Thyme instead of Rosemary
18 lut 13 przez użytkownika: tnbristol24
|
Worst soup I have ever had. Sorry, I'm not making this again.
17 kwi 12 przez użytkownika: Skinny_soon
|
This should be edited. Carrots are not in the ingredient list but are mentioned in the directions.
08 mar 12 przez użytkownika: mackeli4
|
This soup was delicious. I used chick peas instead of white beans and its very filling. LOVE it!
09 sty 12 przez użytkownika: TMJaco
|
it has 5 points and is very filling
28 wrz 11 przez użytkownika: beverley141156
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Zupy
Lunch
Najnowsze Przepisy
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
|
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 196 kalorii w 1 porcji Bean Soup with Pasta.
|
|
Podział Kalorii: 13% tłusz, 69% węglo, 18% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
820 kJ
10%
196 kcal
Tłuszcze
2,81g
4%
Tłuszcz Nasycony
0,387g
2%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
1,669g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,372g
Węglowodany
34,2g
13%
Cukier
3,4g
4%
Błonnik
5,8g
Białko
8,87g
18%
Sól
0,88g
15%
Cholesterol
0mg
Potas
476mg
24%
Podział Kalorii:
Węglowodany (69%)
Tłuszcze (13%)
Białko (18%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|