Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
4 porcja (e)
Czas Przygotowania:
15 min
Czas Gotowania:
50 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: Campy

Cheesy Chicken, Vegetable & Rice Casserole

Delightful hearty chicken, cheddar, rice and mixed vegetable casserole.

Składniki

Wskazówki

  1. Heat oven to 375 °F (190 °C).
  2. Stir soup, water, rice, onion powder, black pepper and vegetables in a 2-quart shallow baking dish.
  3. Top with the chicken. Cover the baking dish.
  4. Bake for 50 minutes or until the chicken is cooked through and the rice is tender.
  5. Top with the cheese. Let the casserole stand for 10 minutes.
  6. Stir the rice before serving.
531 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
My kids actually like this, so it's one of our stock recipes. I use cream of mushroom instead of cream of chicken and add spices to make it more flavorful. If you don't add some spice it will be kind of bland, so if you follow this to the letter you may be disappointed. But, add spices that you like (pepper, paprika, italian seasoning, etc.) and you'll come to love this meal. A one dish meal, how can you beat that!
user vote
24 sie 12 przez użytkownika: mars2kids
Made this tonight for my mom & I. It sounded really good, but it turned out to be bland. It didn't have any flavor. However, I left my plate on the table and my cat jumped up there and ate the cheese off the chicken -__- At least he liked it.
user vote
19 sie 12 przez użytkownika: Itsalexisdarling
Rice may need to be cooked longer
user vote
23 mar 12 przez użytkownika: Sretho
I always cut the chicken up before and brown it a little. I also season the chicken with some garlic salt to amp up the taste.
user vote
04 lut 12 przez użytkownika: Casmith0619
Easy to make but lacks a little flavor. Maybe use stock instead of water and and some garlic and bell peppers.
user vote
25 sty 12 przez użytkownika: J_DIVA
considering making this dish but can I cut the chicken up instead or just put it in whole? Also has anyone used reg veggies instead of frozen?
user vote
07 sty 12 przez użytkownika: gingeh39
I've made this twice now, and it always seems to take 30min more to cook than the recipe says. Otherwise it's a great recipe!
user vote
28 paź 11 przez użytkownika: hpolum
I didn't love this one, but I used Basmati rice, which didn't quite cook through, so it was...well...crunchy. I would suggest using about less rice (and maybe cut down the water a bit to balance) and the full bag of vegetables (I used frozen broccoli, cauliflower and carrots). Also, I used 90% fat-free cream of chicken, which really killed the flavor. Next time, brown rice and regular condensed soup for sure!
user vote
22 paź 11 przez użytkownika: MoreKelBelle
Very good and very easy!!!
user vote
17 wrz 11 przez użytkownika: lucydalia
Very good recipe. I seasoned the chicken breasts before I put it in the oven with salt-free greek seasoning which made it very flavorful. I also used fatfree cream of chicken soup and brown rice instead of white. It turned out great!
user vote
12 sie 11 przez użytkownika: Scootergranny
1 do 10 z 11 Następny

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: rfbos
Zdrowe danie na bazie warzyw.
przez użytkownika: dagna.czajkowska
Chleb niskosłodzony i niskokaloryczny.
przez użytkownika: basle1
Prosty przepis na przekąskę.
przez użytkownika: gewka3
Bogaty, słodki i smaczny.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 354 kalorii w 1 porcji Cheesy Chicken, Vegetable & Rice Casserole.
Podział Kalorii: 25% tłusz, 31% węglo, 43% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1480 kJ
18%
354 kcal
Tłuszcze
9,76g
14%
Tłuszcz Nasycony
4,543g
23%
Tłuszcz Jednonienasycony
2,596g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,012g
Węglowodany
26,98g
10%
Cukier
0,71g
1%
Błonnik
2,2g
Białko
37,48g
75%
Sól
1,98g
33%
Cholesterol
102mg
Potas
363mg
18%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
z GDA *
(354 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (32%)
 
Tłuszcze (25%)
 
Białko (43%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.