Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 50 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Campy
Cheesy Chicken, Vegetable & Rice Casserole
Delightful hearty chicken, cheddar, rice and mixed vegetable casserole.
Składniki
Wskazówki
- Heat oven to 375 °F (190 °C).
- Stir soup, water, rice, onion powder, black pepper and vegetables in a 2-quart shallow baking dish.
- Top with the chicken. Cover the baking dish.
- Bake for 50 minutes or until the chicken is cooked through and the rice is tender.
- Top with the cheese. Let the casserole stand for 10 minutes.
- Stir the rice before serving.
531 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
My kids actually like this, so it's one of our stock recipes. I use cream of mushroom instead of cream of chicken and add spices to make it more flavorful. If you don't add some spice it will be kind of bland, so if you follow this to the letter you may be disappointed. But, add spices that you like (pepper, paprika, italian seasoning, etc.) and you'll come to love this meal. A one dish meal, how can you beat that!
24 sie 12 przez użytkownika: mars2kids
|
Made this tonight for my mom & I. It sounded really good, but it turned out to be bland. It didn't have any flavor. However, I left my plate on the table and my cat jumped up there and ate the cheese off the chicken -__- At least he liked it.
19 sie 12 przez użytkownika: Itsalexisdarling
|
Rice may need to be cooked longer
23 mar 12 przez użytkownika: Sretho
|
I always cut the chicken up before and brown it a little. I also season the chicken with some garlic salt to amp up the taste.
04 lut 12 przez użytkownika: Casmith0619
|
Easy to make but lacks a little flavor. Maybe use stock instead of water and and some garlic and bell peppers.
25 sty 12 przez użytkownika: J_DIVA
|
considering making this dish but can I cut the chicken up instead or just put it in whole? Also has anyone used reg veggies instead of frozen?
07 sty 12 przez użytkownika: gingeh39
|
I've made this twice now, and it always seems to take 30min more to cook than the recipe says. Otherwise it's a great recipe!
28 paź 11 przez użytkownika: hpolum
|
I didn't love this one, but I used Basmati rice, which didn't quite cook through, so it was...well...crunchy. I would suggest using about less rice (and maybe cut down the water a bit to balance) and the full bag of vegetables (I used frozen broccoli, cauliflower and carrots). Also, I used 90% fat-free cream of chicken, which really killed the flavor. Next time, brown rice and regular condensed soup for sure!
22 paź 11 przez użytkownika: MoreKelBelle
|
Very good and very easy!!!
17 wrz 11 przez użytkownika: lucydalia
|
Very good recipe. I seasoned the chicken breasts before I put it in the oven with salt-free greek seasoning which made it very flavorful. I also used fatfree cream of chicken soup and brown rice instead of white. It turned out great!
12 sie 11 przez użytkownika: Scootergranny
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Chleb niskosłodzony i niskokaloryczny.
|
Prosty przepis na przekąskę.
|
Bogaty, słodki i smaczny.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 354 kalorii w 1 porcji Cheesy Chicken, Vegetable & Rice Casserole.
|
|
Podział Kalorii: 25% tłusz, 31% węglo, 43% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1480 kJ
18%
354 kcal
Tłuszcze
9,76g
14%
Tłuszcz Nasycony
4,543g
23%
Tłuszcz Jednonienasycony
2,596g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,012g
Węglowodany
26,98g
10%
Cukier
0,71g
1%
Błonnik
2,2g
Białko
37,48g
75%
Sól
1,98g
33%
Cholesterol
102mg
Potas
363mg
18%
Podział Kalorii:
Węglowodany (32%)
Tłuszcze (25%)
Białko (43%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|