Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 30 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: ImLuuvd
Cheesy Chicken Cordon Bleu
A great way to have tasty chicken cordon bleu with less fat and a more flavorful coating without adding an egg.
Składniki
Wskazówki
- Split the breast and pound each out very thin.
- Lay out pounded breasts side by side and spread the Dijon mustard evenly over each breast, coating heavily. Sprinkle with a dash of paprika, sea salt, pepper and parmesan cheese.
- Fold up a slice of muenster cheese so it resembles a cheese stick, place towards one end of the breast. Do the same for both breast.
- Sprinkle each breast with the Italian cheese blend, concentrating slightly more atop the end of breast the muenster is on. Add dash of paprika, sea salt and pepper.
- Slowly roll up starting at end with muenster, tucking under and keeping cheese mixture inside. Spray each roll lightly with butter like spray.
- Combine remaining parmesan cheese, paprika, sea salt and pepper in a bowl; gently roll each butter sprayed, rolled up breast in parmesan mixture.
- Place gently into a lightly sprayed casserole baking dish.
- Bake at pre-heated 350 °F (175 °C) oven for about 25-35 minutes, depending on the thickness of the breast. Cook till juices run clear.
1063 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Might be tasty but it's not Cordon Bleu. Once you change ingredients you cannot name a recipe by the name of the original recipe. "Cordon Bleu" involves: meat; cheese (usually swiss); thinly sliced smoked ham; breading made of egg, flour and breadcrumbs. Variations to this are adding various ingredients, not removing. Once you remove one or more of the basic ingredients, it's not Cordon Bleu anymore. You can give the recipe your name, it's common in cuisine world.
22 lut 15 przez użytkownika: dayberndt
|
I was looking for a LC Cordon Bleu. This hits the spot. Only 4 net carbs per serving. What a deal!
19 paź 13 przez użytkownika: dboza
|
A++++++ My husband cannot stop raving over this
10 kwi 13 przez użytkownika: avondarcye
|
I am following Atkins I will be using real cheeses and butter. But looks like a great recipe
01 mar 13 przez użytkownika: aimeeintx
|
This recipe has WAY more than 12g of fat. 2 pieces of muenster alone have about 16-18g of fat, not to mention 2oz of other cheese as well? Don't rely on the nutrition info on here, it's wrong.
03 sty 13 przez użytkownika: Vevvie
|
love it
26 maj 12 przez użytkownika: lizvero
|
This was very good...wish I had a low fat/calorie "sauce" or "gravy" to serve with it...was slightly dry on outside.
07 mar 12 przez użytkownika: newleaf12
|
Family was happy with it and great for lunch the next day
08 gru 11 przez użytkownika: cawarburton
|
WONDERFUL recipe!! My husband and children are very picky eaters, and they LOVED IT!! I will definitely make this again. Thanks for sharing!
14 paź 11 przez użytkownika: KelleyS
|
This was a terrific meal. My husband and I LOVED IT. Will keep and make again. Loved the cheese in it. I followed recipe directions exactly and it turned out very well.
25 lut 10 przez użytkownika: The Next Number
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Smaczne danie z dużą ilością białka.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 309 kalorii w 1 porcji Cheesy Chicken Cordon Bleu.
|
|
Podział Kalorii: 36% tłusz, 7% węglo, 58% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1291 kJ
15%
308 kcal
Tłuszcze
12,06g
17%
Tłuszcz Nasycony
6,338g
32%
Tłuszcze Trans
0,03g
Tłuszcz Jednonienasycony
3,523g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,188g
Węglowodany
5,06g
2%
Cukier
1,76g
2%
Błonnik
1,6g
Białko
43,66g
87%
Sól
4,52g
75%
Cholesterol
100mg
Potas
474mg
24%
Podział Kalorii:
Węglowodany (6%)
Tłuszcze (36%)
Białko (58%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|