Creme Brulee Bread Pudding
Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 15 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
Easy creme brulee-caramel bread pudding.
Składniki
Wskazówki
- Pre-heat toaster oven or regular oven to 425 °F (210 °C).
- Beat 1 egg with 1 tablespoon sweetened condensed milk, enough water to slightly thin (approximately 3 tablespoons) and vanilla and almond extracts.
- Break apart two slices of whole grain bread (ends are perfect for this) and mix into egg mixture until all bread pieces are moist.
- Spray oven safe bowl (or two ramekins) with non-stick spray and pat bread mixture down gently into dish and put in oven.
- Put remaining sweetened condensed milk into sauce pan on medium-low heat and stir constantly.
- When milk changes to a beige color (approx 5 minutes) take bread pudding out of oven and pour condensed milk over top.
- Return to toaster oven until top is golden brown, this does not take long so keep an eye on it.
- Remove from oven and cover loosely with foil. Let stand 5-10. Enjoy.
226 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Desery
Najnowsze Przepisy
Szybkie śniadanie lub przekąska.
|
Szybkie i łatwe śniadanie.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 400 kalorii w 1 porcji Creme Brulee Bread Pudding.
|
|
Podział Kalorii: 17% tłusz, 70% węglo, 13% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1674 kJ
20%
400 kcal
Tłuszcze
7,2g
10%
Tłuszcz Nasycony
0,986g
5%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,339g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,572g
Węglowodany
68,71g
26%
Cukier
59,38g
66%
Błonnik
1,6g
Białko
12,88g
26%
Sól
0,64g
11%
Cholesterol
118mg
Potas
94mg
5%
Podział Kalorii:
Węglowodany (70%)
Tłuszcze (17%)
Białko (13%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|