Czas Przygotowania: 20 min
Czas Gotowania: 20 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
A light, fragrant chicken tikka masala, served with rice.
Składniki
Wskazówki
- Cut the chicken breasts in bite size chunks
- Mix the tikka masala paste with enough of the yoghurt to cover the chicken fully.
- Rub the yoghurt marinade into the chicken pieces and cover with cling wrap. Leave to refrigerate for a minimum of 2 hours, but it is recommended to marinate overnight for maximum taste.
- Fry the onion in a non-stick deep base pan or pot, coated with olive oil spray and cook.
- Add the chicken pieces when the onion is translucent and fry for 5 minutes, turning regularly to prevent burning.
- Add the tomato puree. Simmer at a low heat for 15 minutes gently stirring every now and again to prevent burning.
- Serve with white rice and fresh coriander.
174 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Lunch
Najnowsze Przepisy
Słodka i kremowa przekąska.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Szybkie śniadanie lub przekąska.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 332 kalorii w 1 porcji Chicken Tikka Masala.
|
|
Podział Kalorii: 7% tłusz, 54% węglo, 39% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1387 kJ
17%
332 kcal
Tłuszcze
2,39g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,656g
3%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,476g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,72g
Węglowodany
41,94g
16%
Cukier
7g
8%
Błonnik
2,4g
Białko
30,31g
61%
Sól
0,48g
8%
Cholesterol
50mg
Potas
506mg
25%
Podział Kalorii:
Węglowodany (54%)
Tłuszcze (7%)
Białko (39%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|