Poivrons Tomates Oignons Four
Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 45 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
Légumes au four.
Składniki
Wskazówki
- Couper les oignons les poivrons et les tomates.
- Rajouter 2 cuillerées à soupe d’huile d’olive.
- Mettre au four 45 minutes à 180 dégrées.
- Servir et déguster.
7 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Przystawki
Najnowsze Przepisy
Słodka i kremowa pieczona przekąska.
|
Smaczne danie z dużą ilością białka.
|
Smaczne danie makaronowe z warzywami i mięsem.
|
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Jest 79 kalorii w 1 porcji Poivrons Tomates Oignons Four.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Podział Kalorii: 53% tłusz, 41% węglo, 6% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
330 kJ
4%
79 kcal
Tłuszcze
4,82g
7%
Tłuszcz Nasycony
0,766g
4%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,052g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,138g
Węglowodany
8,35g
3%
Cukier
4,46g
5%
Błonnik
1,8g
Białko
1,32g
3%
Sól
0,02g
0%
Cholesterol
0mg
Potas
258mg
13%
Podział Kalorii:
Węglowodany (41%)
Tłuszcze (53%)
Białko (6%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|