Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 20 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Veradente
Cogumelos Recheados
Cogumelos recheados com salmão, anchovas e tomate cereja. Uma receita rápida, simples e muito leve.
Składniki
Wskazówki
- Cogumelos recheados com salmão.
- Tirar os pés aos cogumelos (que devem ser grandotes), colocar meia anchova no fundo de cada um, por cima o salmão fumado cortado aos pedaços, algumas alcaparras, um tomate cherry cortado ao meio e a outra metade da anchova. Por ultimo mozzarela ralada. Colocam-se os cogumelos numa assadeira untada com azeite. E vai ao forno ate gratinar. (Eu coloquei uns 20 minutos a 180 graus). E guardei os pés dos cogumelos para aproveitar noutra receita. É mt fácil e mt rápido.
81 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Lunch
Najnowsze Przepisy
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
Bogaty, słodki i smaczny.
|
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 195 kalorii w 1 porcji Cogumelos Recheados.
|
|
Podział Kalorii: 58% tłusz, 7% węglo, 35% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
816 kJ
10%
195 kcal
Tłuszcze
12,81g
18%
Tłuszcz Nasycony
3,352g
17%
Tłuszcz Jednonienasycony
7,095g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,662g
Węglowodany
3,46g
1%
Cukier
1,76g
2%
Błonnik
1g
Białko
17,12g
34%
Sól
2,42g
40%
Cholesterol
27mg
Potas
292mg
15%
Podział Kalorii:
Węglowodany (7%)
Tłuszcze (58%)
Białko (35%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|