Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 30 min
Typ posiłku:
Desery
Przekąski
Śniadanie
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: athbge ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_champaign_shared_tiny.jpg)
Muffin Banana Bread
Ces muffins à la banane sont doux, beurrés et super sains.
Składniki
Wskazówki
- Écraser les bananes et les mélanger avec les œufs.
- Ajoutez la farine, flocons d'avoine, la cassonade, la levure et le lait et mélangez.
- Ajoutez les pépites de chocolat et les fruits à coque.
- Mélangez et placez dans des moules à muffin.
- Mettre dans un four préchauffé a 180°c pendant 25-30min.
- A la sortie piquer un couteau il doit ressortir propre, c’est prêt !
1 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Desery
Przekąski
Śniadanie
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Najnowsze Przepisy
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Słodka i kremowa pieczona przekąska.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Jest 122 kalorii w 1 porcji Muffin Banana Bread.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Podział Kalorii: 25% tłusz, 64% węglo, 11% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
512 kJ
6%
122 kcal
Tłuszcze
3,38g
5%
Tłuszcz Nasycony
1,038g
5%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,708g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,366g
Węglowodany
19,62g
8%
Cukier
6,67g
7%
Błonnik
1,3g
Białko
3,46g
7%
Sól
0,04g
1%
Cholesterol
41mg
Potas
128mg
6%
Podział Kalorii:
Węglowodany (64%)
Tłuszcze (25%)
Białko (11%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|